Möbler samling marmor valnöt

Möbler samling marmor valnöt

Gillar du lyx Om du gör det, se upp för den här lyxmöbelkollektionen Dolmen, som har en kombination av två eleganta material: valnöt och marmor.

Samlingen innehåller ett urval av mörka valnötsdesigner, från skänk till matbord och stolar till ljusare vita ekstolar. Den mexikanska designstudion Esrawe baserade samlingen på forskningen och sökte efter en balans mellan element av olika väsentlighet: Långa träbitar placeras på en proportionellt liten marmorbas. En sådan spänning mellan ett upphängt och ett stödelement är intressant.

Skänk och matbord har träpaneler som stöds av socklar i svart marmor. Dessa baser – även om de är olika former – avsmalnar försiktigt från botten till toppen och har rundade kanter. Basen för dolmen matbord kikar genom valnötsskivan. Den plana bordsytan har svagt böjda sidor och fasade kanter och hålls på plats av träplattor som korsas under.

Den åtföljs av kanji-stolen, som bildas av ett avrundat ryggstöd som stöds av två inverterade, Y-formade ben på vardera sidan av sätet. Alternativt erbjuder Compás-stolen en lättare ram och ett stoppat säte.

Esrawe Studio lanserar möbler av valnöt och marmor på Zona Ma
Lyxig Dolmen möbler samling av marmor och valnöt - DigsDi
Esrawe Studio lanserar möbler av valnöt och marmor på Zona Ma
Britney Counter Height Table i vit marmorvalnöt Acme möbler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*