Möbler med batterier

François Chambard från UM-projektet fascinerade alla med sin innovativa serie sammankopplade möbler som heter Patch. Detta är inte bara möbler utan en verklig energikälla som räcker för en hel lägenhet.

Varje möbel har små batterier som gör det till sitt eget minikraftverk. Med alla anslutna delar, inklusive ett batteridrivet solpanelhus / bank, blir det ett mikronät som kan distribuera tillräckligt med solenergi för att driva en mikrolägenhet. Medan de flesta elektriska nätverk är utom synhåll ändrar Patch det genom att visa anslutningarna och kretsarna live. Patch laddas på bara åtta timmar med en körtid på 24 timmar utan solljus.

Den gröna delen är utrustad med solpaneler och är gjord av återvunnen HDPE-plast och aluminium. Den blå delen innehåller en laddningsanslutning och ett uttag och består av 250 glaslackerade anslutningsplattor. Den gula biten innehåller korsade glasrör och guldfärgade ledningar, en idé som liknar en kraftstolpe. Den bruna biten är gjord av 200 fenolrör, en gammal industriell plast som ofta finns i tidiga transistorradioer. Den inkluderar inbyggd belysning och ljud. Och slutligen består den röda biten, som är en stor ljuslåda, av tryckta glaspaneler som skapar en moiréeffekt.

Baby gunga Elektrisk vagga automatisk gunga babysäng säng.
Utforska reservbatterier för vilstol |  Amazon.c
Baby gunga Elektrisk vagga automatisk gunga babysäng säng.
Southern Motion återkallar möbel för trådlös kraft

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*