Möbler för färgbyte

Möbler för färgbyte

Om du gillar levande färger och nyanser och letar efter djärva möbeldesigner har du kommit till rätt ställe! Asiatiska designers är alltid före sin tid, och samlingen vi delar idag kommer att bevisa det igen. Minikollektionen “Color Flow” från den koreanska studion Orijeen är superfet och elegant, med vackra färggradienter skapade med linsformig teknik.

Linsformig teknik är en högupplöst process som skapar visuella effekter. När ett sådant tryck appliceras på möbelytan kan de upplevda färgförändringarna uppstå. Det ger en illusion av djup eller förmågan att förändras eller röra sig när bilden ses från olika vinklar. Färgerna ändras beroende på din position.

Kollektionen består av två förvaringsenheter, en fristående garderob och en liten skänk. Den futuristiska designen av möblerna är inte bara försedd med färger utan också med starkt böjda former. Den lilla skänk finns i rosa, blått och lila, medan garderoben finns i blått och grönt. Sådana möbler kommer att ge ett djärvt uttalande i ditt interiör, det är en elegant och iögonfallande touch och kommer att lyfta ditt humör med levande nyanser och jag försäkrar dig – du kommer inte se något liknande i andras hem, så ta med den här unika med dig Rör vid ditt utrymme!

Interaktiva samtida möbeldesignidéer, byta färg
Orijeen Studio skapade färgbytande möbler med hjälp av en linsfärg.
Designinspirationsbilder: tekniska möbler med färgbyte.
Färgbytande möbler av Orije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*