Mint kök design

Mint kök design

Detta fantastiska kök skapades av Black Lacquer Design. Det är så luftigt, fullt av ljus, inbjudande och coolt att jag tror att jag skulle spendera mycket tid där!

Hela utrymmet är inrett i en modern stil från mitten av århundradet med vissa industriella detaljer. Jag älskar dubbla dörrar och fönster överallt som fyller det med ljus, det är väldigt viktigt att skapa en atmosfär. Färgschemat är lätthjärtat: mynta, blått, vitt, mässing och ljust trä.

Eftersom köket är mycket rymligt finns det flera zoner: en kokzon, en matplats och ett kontor. Den lätta och luftiga känslan i köket framhävs av skåpens mintgröna färg i kombination med det vackra encaustiska klinkergolvet och mässings accenterna. Jag älskar övergången mellan golven: kakel och varmt trä, och det finns en jute matta ovanpå kakel som förbinder de två.

Den L-formade köksön fungerar också som ett matbord. Ett antal industripallar skapar bekväma sittplatser. Ett bekvämt hemmakontorhörn i hörnet har också gott om skåp och en arbetsbordsskiva. Detta är inte ett riktigt hemmakontor, utan ett bekvämt hörn för att skriva och fylla i dokument.

Mid-Century Mint Kitchen Design med mässing - DigsDi
Uppfriskande mynta |  Köksinspirationer, Mintkök, Desi för kök
RoomSketcher-blogg |  Cool Mint Green Kitch
Mid-Century Mint Kitchen Design med mässing - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*