Minimalistiskt mitten av århundradets vita hem

Minimalistiskt mitten av århundradets vita hem

Moderna hus är vanligtvis inte neutrala eller rent vita, men det här huset är inte den typen av saker – det görs i en modern stil med helt vita väggar och en ganska eklektisk inredning i stort. Redo att se allt?

Huset har rena vita väggar som gör en stor tom duk för att visa design, möbler och konst. Du kan se olika stilar förvirrade här: mitten av århundradet modern, vintage och minimalistisk, och en sådan ovanlig kombination fungerar bra! Att använda olika träslag i hela hemmet ger den värme som krävs för alla vita interiörer.

Vardagsrummet förvaras i vita och neutrala och starka röda gardiner och en svart soffa märks särskilt här. Djärva konstverk och en vacker abstrakt ljuskrona gör att rummet sticker ut och ger det karaktär. Ett TV-rum är också vitt och krämigt vitt, med djupa röda gardiner, en blomsoffa, en fåtölj och fotpall i brunt läder och en svart lampa – som alla sticker ut i detta neutrala rum.

Sovrummet är också neutralt och ser modernare ut än andra rum i mitten av århundradet. Ett djärvt konstverk, en rikt fläckad byrå, en svart vägglampa och atmosfäriska konstverk kännetecknar en avslappnad atmosfär med en förfinad känsla. Det finns ett annat sovrum där minimalistisk stil råder. Det finns en blå glasvägg, plattformssäng, konstverk och vita skulpturhyllor. Få mer av detta fantastiska hem nedan!

Vitt hem blandar modernism och minimalism från mitten av århundradet - DigsDi
archway - En blandning av modern, bohemisk och industriell mitten av århundradet.
Helt vitt modernt hem från mitten av århundradet med en skandinavisk känsla |  Interiör .
Ett minimalistiskt hem från 1900-talet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*