Minimalistiskt återvunnet trä

Minimalistiskt återvunnet trä

Vad händer om du blandar ihop stilar och använder material som inte är typiska? Du får ett underbart hem med mycket karaktär! Detta hus från Cortina d’Ampezzo, Italien är ett relevant exempel. Platsen renoverades och byggdes om 2019 av Outlinestudio74. Den har en minimalistisk design, men är också klädd i återvunnet trä som normalt används i rustika hus och resultatet är fantastiskt.

Designern uppnådde denna underbara kombination genom att använda återvunnet trä från gamla lador i kombination med lokal sten i hela huset. Detta ger omedelbart rymden mer än ett sekel av rik historia och ger det en unik, varm och mycket välkomnande känsla som inte ofta ses i minimalistiska utrymmen.

Huset har en hall, ett kök, en matplats, ett vardagsrum med tillgång till en stor uteservering, ett sovrum samt två ytterligare sovrum och ytterligare badrum. Stora fönster ger naturens vackra färger in i rummen och skapar en stark koppling mellan inomhus- och utomhusområdet. Fönstren erbjuder också fantastisk utsikt som delvis döljs av alla barrträd som omger huset och ändå förblir synliga och fantastiska. Jag gillar också att använda inbyggda lampor i hela huset: de fyller rummen med ljus och ser inte humöriga ut, även om det återvunna träet är ganska mörkt.

Minimalistiskt hem infunderat med gammalt återvunnet trä - DigsDi
Emmerson® Reclaimed Wood Dining Bench - Stone Grey |  Heminredning .
återvunnen vedeldad mantel |  ..., riktar ögat mot.
Diversion Project: Go Forth |  Minimalistisk heminredning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*