Minimalistiska juldekorationer

Minimalistiska juldekorationer

Julen är inte så långt som det verkar, så varför inte dyka in i alla de charmiga grejerna? Tänk på dina juldekorationer, hur ser du dem? Traditionell, vintage, skandinavisk eller rustik? Idag har vi sammanställt några bilder för dem som är intresserade av något modernt – exempel på minimalistisk juldekor. Svart, grått, vitt och naturligt trä – det här är huvudkomponenterna här. Använd sedan din fantasi för att skapa en perfekt minimalistisk atmosfär: grenar med kransar istället för ett träd, svarta bollar, betongvaser för grenar, genomskinliga akrylträd och mycket mer ljus på de minimalistiska borden eller helt enkelt på golvet. Kolla in idéerna nedan och hitta din egen inspiration för din minimalistiska julfest!

Färger

Minimalism handlar om minimalistiska färger – du kan skapa mer kontrast med svartvitt, eller föredra ett mjukare färgschema i grått och vitt. Integrera naturliga färger – gröna och olika trätoner – och gör din minimalistiska inredning mer variabel.

Naturlig inredning

Julgranar kan dekoreras på ett minimalistiskt sätt med 3D-pappersprydnader, pomponger, lampor, ljus och vita lerprydnader. Du kan också hoppa över någon dekor och bara köpa julbelysning eller ingenting alls. Eukalyptus och annat grönska kan användas för att dekorera dina mantlar och hyllor för att göra kransar och kransar. Vintergröna kransar och kransar är underbara för en minimalistisk dekor med en naturlig känsla, och du kan lägga tallkottar i glas och skålar som mittstycken.

Olika inredningar

Använd träpärlor, 3D-pappersprydnader för en minimalistisk juldekoration, välj minimala ljushållare, sätt ljus i flaskor, gör minimalistiska julskyltar och konstverk som du kommer att älska. Få fler minimalistiska juldekorationer här!

10 minimalistiska helgdekorationsidéer du kan göra i ett ögonblick - Wit.
25 trendiga minimalistiska julgransdekorationer |  Bekväm bostad.
25 trendiga minimalistiska julgransdekorationer |  ComfyDwelling.c
11 Minimalistisk jul Tre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*