Minimalistisk ergonomisk arbetsstol

Minimalistisk ergonomisk arbetsstol

Det pågår mycket forskning om hur man arbetar hälsosamt – vilka skrivbord vi behöver, vilka stolar vi behöver välja för att vara så bekväma som möjligt. Denna arbetsstol är perfekt för dina muskler. Om du är orolig för din hälsa är det dags att ta en titt.

Stolen designades av ett helt team: Aurimas Lazinskas, Vainius Markelis, Saulius Sestavickas och Vilius Kiskis. Det erbjuder balansövningar och muskelstimulering – viktiga faktorer som kan främja kreativitet och hälsa på jobbet.

Stolen följer de aktuella trenderna för minimalism och har en minimalistisk blandning av en böjd träram och ett mjukt filtsäte. Du kan sitta på två sätt: straddled som om du var på hästrygg eller i en traditionell stolposition. Dess form tvingar dig att balansera – oavsett om du sitter vid matbordet eller vid ditt skrivbord, kommer du att arbeta med din kärna, oavsett om du inser det eller inte. En sådan bit är också en bra idé, inte bara för arbete utan också för måltider och andra aktiviteter – vi borde ta hand om vår hälsa hela tiden, eller hur?

7 bästa minimalistiska kontorsstolar som kommer att förvandla din arbetsyta.
Minimalistisk aktiv ergonomisk stol för arbete - DigsDi
7 bästa minimalistiska kontorsstolar som kommer att förvandla din arbetsyta.
10 av de bästa minimalistiska kontorsstolarna som inte kompromissar med sty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*