Minimalistisk badrumssamling

Minimalistisk badrumssamling

Minimalism är en mycket populär dekorationsstil nu och om du är en sucker för det kanske du gillar den här minimalistiska badrumssamlingen. Den danska studion Jacob Jensen Design skapade en minimalistisk badrumskollektion med en skandinavisk känsla för Cotto. Samlingen har fått sitt namn efter den danska kommunen Skive och har ett handfat, en kran, en toalett och en duschduk.

Den första i serien är ett handfat med ett vitt keramiskt handfat med sluttande ytor och tunna revben. Avloppet är rektangulärt och omgivet av tunna spår. Handfatets kran är gjord av svartbelagd mässing och har rektangulär form. Diskbänken kompletteras med en träbricka som vilar över handfatet och lagrar personliga badrumstillbehör som tvål och flänsar. Brickan kan placeras fritt på diskbänken för att passa dina specifika behov, eller helt enkelt placeras på bänkskivan som badrumsarrangör.

Samlingen innehåller också en toalett som har ett geometriskt, minimalistiskt utseende med en vit keramisk yta och en svart färg. Den har ett fyrkantigt säte och en struktur som avsmalnar längst ner. Duschpanelen, en toppmodern monolitisk del, har en matt svart beläggning och manövreras via en pekskärmskontroll som låter användare välja och spara önskade temperaturer och vattenflöde. Den har både en huvuddusch med flera strålar och en huvuddusch som fäster på huvudstrukturen med magneter.

Jacob Jensen skapar minimalistisk badrumssamling för Cot
Minimalistisk Skive-badrumssamling med en skandinavisk känsla.
Små steg |  Badrumssamlingar, Minimalistiskt badrum, Badrum.
Denna Expectional Design Collection är perfekt för minimalister.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*