Mini kjolar

Mini kjolar

Mini-kjolar är särskilt korta och därför sexiga kjolar av jeans, färg eller andra tyger som nästan uteslutande bärs av kvinnor. I kombination med strumpbyxor bärs även minikjolar under den kalla årstiden.

Klassificering av kategorin minikjolar

Minikjolen gjorde rubriker på 1960-talet. Enligt konstruktörerna Mary Quandt och Andre Courreges hade utvecklat det och det hade presenterats i den brittiska ”Vogue” och ett skrik från stora delar av befolkningen gick på flera utställningar. Provokation! Respektlöshet! Under en kort tid var stenen till och med förbjuden av Vatikanen. Under tiden har minikjolen etablerat sig och är en oumbärlig del av modevärlden.

Längden på minikjolen

Men hur länge kan han vara nu, mini?! Som definierats av den ursprungliga skaparen den slutar minst 10 cm ovanför kvinnans knäI den engelska kungafamiljen är människor inte riktigt lika avslöjande och har kommit överens om en längd på upp till 7 cm ovanför knäet. I slutet av 1960-talet bar varje fantasi ”hon” mini-mini, som i dess längd eller snarare korthet till och med avslöjade sina underbyxor.

Vem kan (inte) bära det?

I grund och botten är minikjolen antagligen reserverad för den yngre generationen, den är helt felaktig i affärer. Den korta kjolen är ett utmärkt sätt att visa upp feminina kurvor och naturligtvis bärarens ben, men samtidigt avslöjar eventuella brister i dessa områden. En hög självkänsla krävs därför redan för att kunna klä sig så tätt.

Tips för att göra rätt val

En minikjol ska alltid passa perfekt och inte glida. Ädla, eleganta material är att föredra framför billiga tyger; Och du bör alltid kombinera kjolen med ganska enkla, inte för sexiga toppar för att se snygga ut.

Amazon.com: Liraly Korta kjolar för kvinnor Sexig modeklubb Låg.
Den hetaste hösttrenden för kvinnor: Veckad minikjol |  Styleoholic.
chuu Plisserad minikjol |  YesStyle |  Mini kjolar kläder sommar.
Svart denim kjol - mini kjol - hög midja kjol - $ 44.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*