Midjeväska för kvinnor

Midjeväska för kvinnor

Många förknippar höftväskorna med en något hårdare och street-stil, men faktum är att de går lika bra med det som de gör med ett mer elegant och formellt utseende, beroende på vilken modell du väljer. En höftväska i en fickmodell kommer att vara lika vacker när som helst att hoppa över, din eller kommer att betona den lilla svarta klänningen vid en formell middag.

Under de senaste månaderna har ett nytt sätt att bära höftpaket etablerat sig i modevärlden. Istället för att fästa påsen runt midjan, som namnet antyder, fäster du den över ena axeln så att påsen landar över bröstet. Att utforma en mer elegant outfit genom att bära en höftväska på det här sättet är inte heller något problem! Föreställ dig en turtleneck, byxor, klackar eller sneakers med en ren design och en bältespåse som kan ses under en elegant kappa. Med denna outfit är du garanterat den vackraste på kontoret på hösten!

Tips! Vill du hålla jämna steg med trenden men inte är så angelägen om att spendera pengar på en ny väska? Om du redan har en axelväska i mindre format är det inget problem! Gör som Xenia på bilden ovan och förkort påsen på påsen så att den landar högre på magen eller bröstet för samma effekt.

Amazon.com |  miss fong Fanny-pack i läder, bältesväska för kvinnor.
Kina Lady Midjeväska PU Läder Midjeväska Mode Midjeväska Kvinnor.
China Lady midjeväska PU läder midjeväska Mode midjeväska kvinnor.
Amazon.com: ZOORON Fanny-paket för män och kvinnor, vattentät.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*