Midikjol med hög midja

Kjol med hög midja är definitivt en av de saker som du måste ha i din garderob. Designers skulle säga att detta är en av de viktigaste bitarna och du kan kombinera den med många andra kläder som du redan har.
Vad är en midikjol?
”Midi” är en trekvart kjol som ligger halvvägs mellan knä och fotled. De finns i olika former, såsom penna, A-linje, veckad kjol etc.
Det viktigaste när du bär en kjol med hög midja är att anpassa den till din kroppsform och din längd. Många av er skulle säga att dessa kjolar inte är för petite människor. Men det är inte helt sant. Allt du behöver göra är att välja bra snitt och du kan bära midikjolar med hög midja för en lugn promenad eller en date night.
I det här inlägget visar jag dig hur du bär midikjol med hög midja och hur du kombinerar den med olika stilar och material och ser elegant, intressant och cool ut!

Denim kjol look

Midikjol denim med hög midja
källa
Denim kjol gjorde en stor en kom tillbaka i sommar. Du kan kombinera den här kjolen på olika sätt. Till exempel passar det bra med en vit t-shirt eller, om du föredrar en mer elegant stil, en blus eller skjorta. Dräkten på bilden ovan är perfekt för avslappnade evenemang som middag med vänner eller shopping. Var inte rädd för den stora slitsen, det är inte för mycket och det ger denna outfit något som folk kommer ihåg. Bär dig gärna med ett bälte, ett par fina sandaler och en liten väska.

Vitblå ränder ser ut

Midikjolband med hög midja
källa
Det här utseendet är intressant eftersom det inkluderar både topp och kjol i samma mönsterränder. Jag tycker att det är praktiskt att inte tänka för mycket på att kombinera det utan snarare att bära båda bitarna i samma mönster! Det är inget fel med det. Även om det ser lite mer elegant ut, kan denna outfit bäras med ett par fina sandaler eller spetsiga tåpumpar under dagen. Lägg till några pioner om du vill se exakt ut som flickan på bilden ovan!

Tröja och kjol

Rocklook med hög midjekjol
källa
När vädret förändras och temperaturen sjunker är det bättre att ha en fin och bekväm tröja. Nu kan du prova att bära den över midikjolen med hög midja. Det ser coolt och ännu viktigare, du kommer att känna dig varm. Du kan försöka kombinera grått eller vitt med en ljus och levande färg, som på bilden ovan. Elementet av elegans kan läggas till genom att välja ett snyggt par skor, till exempel: B. Spetsiga tåpumpar med bandet runt handleden.

Lårhöga stövlar ser ut

lårhöga stövlar
källa
Om du väljer att kombinera dessa två delar kommer du definitivt inte att bli kall! Det är perfekt för att gå runt i stan när temperaturen sjunker. Du kommer att se cool ut och känna dig bra samtidigt. Är inte det bra! Försök att välja bra lårhöga läderstövlar så att du kan bära dem även i snö eller regn.
Om du inte är säker på hur du ska kombinera över knästövlarna, har jag förberett några outfitidéer för dig i det här inlägget.

Plisserad midikjol

Plisserad kjol look
källa
Denna typ av midikjol är förmodligen den mest populära. Jag vet med säkerhet att min mamma älskade att ha på sig veckade midikjolar på 80- och 90-talet. Nu är det populärt igen och enkelt att kombinera med moderna bitar. På bilden ovan kan du se kombinationen av en rosa kjol och en enkel bomullsblus. Det ger dig möjlighet att bära specialskor eftersom det inte finns några detaljer på någon del. Silverstilettos är det perfekta valet för denna kombination för att göra den riktigt intressant.

Crop top och midi look

Crop top midi look
källa
När jag var yngre hade jag ofta gröntoppar. Det var mycket populärt på 90-talet och varje tjej ville ha det här tygstycket. Att ha på sig en crop top och en midja med kjol hjälper dig definitivt att känna dig yngre. Jag föreslår att du sätter på den vid tillfällen som dans eller en drink i en bar. Bär den med iögonfallande örhängen och klassiska svarta sandaler (som på bilden ovan) så behöver du inga ytterligare detaljer för att slutföra denna outfit.

Läder midikjol look

Midikjol läderlook
källa
Denna outfit består av en klassisk kombination av en vit skjorta och en svart läder kjol med hög midja. Läder kjolar är mycket moderna. Dessa typer av kläder kan bäras på jobbet eller efter jobbet när du går ut och dricker med kollegor. Oroa dig inte, du kan vara säker på att du kommer att märkas i denna outfit. Kombinera det med anständiga smycken som ett halsband och forma håret med en bulle.

Inslagen look med hög midja

Wrap midi kjol look
källa
Om du någonsin har undrat hur du ska utforma din wrap midi kjol, här är svaret. Och det är ganska enkelt. Använd den med en beige ärmlös kropp! I kombination med samma brun / beige ton får du en perfekt outfit för en varm dag i staden. Om du gillar kläderna på bilden ovan, bär den här eleganta ryggsäcken runt midjan. Det är ett mycket populärt stycke idag och det hjälper dig att se ut som en riktig fashionista!

Stickad kjol look

stickad midi-look
källa
Har du någonsin försökt bära stickade kläder? Min mormor gjorde mig många tröjor, skjortor och toppar, men ärligt talat försökte jag aldrig sticka en midjekjol till mig själv.
På bilden ovan har vi en svart turtleneck och en senap-ribbad midikjol med svarta fotkängor. För oss tjejer som inte har erfarenhet av att kombinera stickade kjolar är detta en perfekt lösning. Denna outfit ser snygg ut och elegant med en touch av gamla dagar när människor hade mer stickade saker. Jag gillar tanken att lägga till den här lilla vinröda väskan för ett perfekt balanserat modernt utseende.

Knuten blommig bluslook

knuten kjol look
källa
Det är alltid en bra idé att stoppa din blus i midikjolen. Det är ännu bättre om mönstret är blommigt! Om du känner dig lat och inte på humör att para ihop dig och klä dig är det här ett bra alternativ. Svart midi och blommig blus passar perfekt ihop. Om du vill se ännu bättre ut, knyta knuten som på bilden ovan och lägg till ett snyggt smycke.

Som du kan se i det här inlägget kan du bära midikjol med hög midja för alla tillfällen. Förutom en vit skjorta, en svart kavaj och en trenchcoat är midikjolen med hög midja en viktig klädsel i garderoben. På så sätt kan du skapa en mördarkombination på bara några minuter oavsett vart du går.
Jag hoppas att du hittar något för dig själv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*