Mid Century Modern Renovation

Mid Century Modern Renovation

Balcones Residence designades ursprungligen av Roland Roessner, professor vid University of Texas och framstående modern hemarkitekt. När klienterna köpte hemmet med två sovrum från de ursprungliga ägarna tittade de på alla moderna saker från mitten av århundradet och anlitade det lokala företaget Clayton & Little för att övervaka en känslig renovering av den 165 kvadratmeter stora byggnaden.

Huset designades med rena linjer, enkla former och blygsamma och prisvärda material. Arkitekterna försökte behålla husets ursprungliga karaktär genom att lägga till kvadratmeter, uppdatera ytbehandlingarna och förbättra energieffektiviteten.

Ingången till huset har ändrats. Tegelväggar har lagts till för att skapa en utomhus trädgård som sätter en mer formell entrésekvens. På norra sidan lade laget till en lådformad volym som innehåller ett kontor och tvättstuga. Windows tillkom i trädgården i vardagsrummet och vardagsrummet – en funktion som ingick i Roessners ursprungliga design.

Betydande förändringar gjordes i köket, som inte hade renoverats sedan huset byggdes. För att skapa ett mer öppet offentligt område tog teamet bort en enhet som fungerade som både en rumsdelare och en strukturell komponent. En ny stålbalk och en ny stålpelare installerades för att kompensera för förlusten av den bärande enheten. Andra nya element i köket är bänkskivor i polerad kvartsit, vita skåp och korkgolv. Originaldetaljer som träpaneler och ett genomgångsfönster mellan köket och matsalen har behållits.

De två sovrummen i huset har kombinerats till en enda master svit. Ena sidan av rummet är insvept i varm mahogny medan den andra har ett stort fönster med utsikt över innergården. Speciella detaljer inkluderar luftgaller som är inriktade mot kornet på väggbeklädnaden och en speciell sängram som rymmer ägarens motoriserade säng.

För att förbättra husets energieffektivitet uppgraderade teamet byggnadens kuvert genom att installera ny isolering och dubbelglasade fönster. Solcellsmoduler installerades ovanför carporten och pensionatet. Få mer av det här coola hemmet nedan!

Följ varje steg i en modern renovering från Midcentury - The.
Modern renoveringsidéer från mitten av århundradet / landskapsarkitektur utomhus  Mitten .
Mid Century Modern Renovation - Modern - Exteriör - San Diego - av.
modern renovering från mitten av århundradet  Viktigt hem |  Mid Century Furnitu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*