Micro Minimalist Kitchen

Micro Minimalist Kitchen

Har du ett litet hem Inga problem! Fler och fler designers erbjuder fantastiska möjligheter att göra ett litet rum bekvämt och att rymma allt som behövs där. Idag delar vi mikrokök för mycket små hus. Låt dig inspireras här!

Det japanska varumärket Sanwa lanserar en ny samling kök som är skräddarsydda för små hem. Alla kök är utformade för att erbjuda matlagnings- och tvättmöjligheter i en enhet. Detta gör dem idealiska för personer med begränsat bostadsutrymme. Den nya kollektionen står för kombinationen av sofistikerad samtida och minimalistisk design, typisk för den japanska traditionen, med designforskning.

Det finns ett nytt intryck på det redan berömda Ceragino-köket med en oxiderad metallfinish, ett kök på hjul, ett med en rostig yta och ett som måste hängas på en vägg. AM 01 har höga och låga förvaringsenheter, en bänkskiva, ett handfat och en spis i olika ljusa färger. QB 01 är en enhet med en stålram på cykeln och det finns också många platsbesparande funktioner. EO 01 består av ett monokromt block som döljer dess funktion sett framifrån. Den har också inbyggd förvaring av krukor och magnetkort för användare att fästa anteckningar och recept på. AC 01 är gjord av bambu och kan användas som skrivbord. Det öppnas till ett kök med ett knapptryck. SC-01 är också helt nytt, ett stålkök som kan hängas på en vägg.

30 "komplett kompakt kök - $ 600 | Platsbesparande kök.
Studiokök?  |  Platsbesparande kök, samtida kök.
Dessa kompakta kök från franska Kitchoo, ser ut som en.
Fantastiskt helt gratis minimalistiska köksredskap Style You're.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*