Metallic Jacket Outfit Idéer

Metallic Jacket Outfit Idéer

Idag ska jag prata om metalljackan som får dig att se fantastisk och snygg ut när du parar ihop den med rätt bitar. Detta är ett blogginlägg som täcker ett brett utbud av olika typer av jackor inklusive kavajer, bomberjackor, läderjackor och dunjackor. Jag förstår att metalljackan kan se lite överst och är definitivt inte något som du vill ha på dig dagligen. Å andra sidan är det jättekul att ha på sig då och då. För att göra det lättare för dig att utforma har jag sammanfattat några av de bästa idéerna i metalljacka för dig. Låt oss titta på dem nu.

Silver metallic jacka med randig tröja och smala jeans


källa

Även om en metalljacka kan verka väldigt svår att forma på papper, är den faktiskt inte så utmanande. Ett av de enklaste sätten att forma en silvermetallisk kavajjacka är att behandla den som en svart. Bär bara den med en vit, grå och svart randig tröja för toppen. Kombinera dem med blå manschettmager jeans och svarta spetsiga tåklackar för att komplettera detta coola business-casual look.

Bomberjacka i guld med vit t-shirt

gyllene metallic bomberjacka med vit tryckt t-shirt
källa

Här är ett annat tips för avslappnad styling av en metalljacka. För att se avslappnad är ett mycket bra alternativ att välja en bomullsjacka i metall i stället för en kavaj eller läderjacka. Använd den med en vit t-shirt och svarta skinny jeans. Använd svarta stövletter i läder med öppen tå för extra stil.

Guld metallic kavajjacka med vit knälång kjol

gyllene metallic kavajjacka med vit knälång kjol
källa

För att se snygg och kraftfull ut för jobbet, här är en outfit du kanske vill prova. Detta är särskilt lämpligt för dig som gillar att klä dig. Bär en guldblazer i metall med en grön knappskjorta och vit pennkjol för denna outfit. Använd svarta ballerina-lägenheter för att göra utseendet rent och elegant.

Bronze Metallic Wrap Short Jacket med blå randig pojkvänskjorta

kort jacka i bronsfärgad metallisk omslag med blå randig pojkvänskjorta
källa

För att uppnå detta snygga lager i lager kan du bära en ljusblå och vit vertikalt randig pojkvänströja och toppa den med en kort metallisk bronsjacka. Bär grå, raka ben rippade jeans och ett par svarta läderskor för att se snygga och lite unisex.

Silverjacka i metall med miniklänning i svart skift

silver metallic jacka med svart miniklänning
källa

För att se cool och glänsande ut, är kombinationen svart och silver en mycket fin färgkombination. För att ge stil till din outfit kan du bära en svart mini-skiftklänning med en silverblazer i silver. Koppla ihop dem med svarta leggings och svarta mocka snörskor för att komplettera detta enkla men fantastiska utseende.

Silver och svart metallic bomberjacka med vita sneakers

silver och svart metallic bomberjacka med vita sneakers
källa

Det här är en ganska cool street look. Jackan här är en överdimensionerad bomberjacka i silver och svart metall. I själva verket är det också en basebolljacka. Kombinera den med en svart t-shirt och svarta skinny jeans. Använd vita sneakers för att se sportiga och snygga ut.

Silver läderjacka med vit miniklänning

silver läderjacka med vit miniklänning
källa

Inte bara ser svart och silver färgkombinationen bra ut, den vita och silver kombinationen gör att du ser uppfriskande och snygg ut samtidigt. Till exempel kan du bära en vit mini-shift-klänning med en silvermetallisk läderjacka. Koppla ihop dem med vita sneakers för att se avslappnade och snygga ut.

Silverblazer med svart tryckt T-shirt och rutig, beskuren byxa

silver kavaj med svart tryckt t-shirt och rutig, beskuren byxa
källa

Att bära skinny jeans med din metalljacka är ett mycket bra alternativ, men det är verkligen inte ditt enda bra alternativ. Ett annat alternativ är att bära en silverblazer i silver med beskurna svartvita rutiga byxor för att se snygg och luftig ut. Team dem med en svart t-shirt och silverklackar.

Metallic bomberjacka med paljetterströja

Metallic bomberjacka med paljetterströja
källa

Här är en mycket slående idé för en blank outfit. Vad jag menar är att den silvermetalliska bomberjackan är över ett annat silverföremål i silvertröjan. Kombinera dem med svarta skinny jeans och halvblanka gråklackar med spetsiga tår för ett ännu mer snyggt utseende.

Silver dunjacka med vit stickad tröja

silver dunjacka med vit stickad tröja
källa

För att göra din vinterdräkt snyggare och mer iögonfallande är en dunjacka i silver ett av de enklaste alternativen. Kombinera den med en vit, tjock stickad tröja och svarta skinny jeans. För resten av kläderna, använd svarta mockaskor och en vit stickad mössa för att se snyggare ut.

Läderjacka i rosa guld med vit t-shirt och svarta jeans

rosa guld metallic läderjacka med vit t-shirt och svarta jeans
källa

Bär en guldjacka i metallisk läder för att se snygg och snygg ut. Kombinera den med en vit t-shirt och svarta skinny jeans. Använd svarta balettlägenheter för att skorna ska se snygga och minimalistiska ut.

Guld metallic dunjacka med läderjackor

dunjacka i guld med damaskar i läder
källa

Mycket sällan skulle man se en guldjacka i metall. Om du ser en i din lokala butik, prova den och se hur den passar dig eftersom den kan hjälpa dig att se underbar ut. Du kan kombinera guldjackan med en grå beskuren tröja för att se sexig ut. Använd svarta läder leggings och svarta läder ankel stövlar för extra stil.

Blankt silverjacka med svarta läderbyxor

blank silverblazer med svarta läderbyxor
källa

För ett snyggt och coolt utseende kan du helt enkelt bära en silverblazer med svarta läderbyxor. För resten av kläderna, ha en svart bodycon-västtopp och ett par svarta stövletter i läder.

Silver dunjacka i metall med svart tröja

silver dunjacka i metallic med svart tröja
källa

För att uppnå en mycket avslappnad och diskret look för flickan bredvid kan du helt enkelt bära en silvermetallisk dunjacka med en svart turtleneck med en turtleneck. Använd marinblå skinny jeans och mocka ankelstövlar för en minimalistisk och feminin look.

Här är de metalliska jacka-idéerna som verkligen hjälper dig att sticka ut från mängden. Bär något glänsande då och då och njut av det roliga att se glänsande och coolt ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*