Metallic Dress Outfit Idéer

Metallic Dress Outfit Idéer

För att se glänsande och attraktivt ut på ett cocktailparty eller prom är det en bra idé att ha på sig en metallisk klänning. Var inte rädd för ordet “metallic”. Det ordet kan få dig att tro att metallklänningen är extremt svår att forma och ta av. Om du håller resten av din outfit väldigt enkel och ren är metallklänningen faktiskt inte så svår att bära. För att göra stylingen ännu enklare för dig har jag sammanställt en lista över de bästa metalliska outfitidéerna jag har samlat åt dig. Låt mig nu visa dig den coola listan.

Svart metallic klänning med samlad midja och häl

svart ruffad metallic midiklänning med klackar
källa

För att starta den här listan över flashiga och glänsande outfitidéer kommer jag att överraska dig lite genom att visa dig en relativt lågmäld outfit. För att forma det här utseendet kan du bära en svart knälång metallic klänning med en samlad midja. Klänningen är halvblank och ser cool och mörk ut med den svarta färgen. Du kan kombinera klänningen med ett par svarta spetsiga läderhöga klackar för att komplettera klädseln på ett elegant och elegant sätt.

Svart en axel långärmad metallic mini bodycon klänning


källa

Det här är en riktigt bra outfit. Det fantastiska med denna outfit är att den får dig att se sexig ut utan att behöva visa mycket hud alls. För att uppnå detta snygga utseende kan du bära en svart en axel mini bodycon paljetterad metallic off shoulder klänning som mittpunkten i din outfit. Koppla ihop den med ett par silvermetallhöga klackar med spetsiga tår för att komplettera utseendet. Du kan också lägga till en silverläderkoppling för att göra denna outfit ännu mer attraktiv.

Silvermetallklänning med bälte och häl med öppen tå

silver metallic tank klänning med bälte och klackar med öppna tå
källa

För att uppnå denna vackra och minimala outfit kan du bära en minikroppsklänning i silvermetall med en urringning. Klänningen kommer med ett subtilt svart bälte som gör att midjan ser mycket mer framträdande ut, vilket resulterar i ett smalare och smalare utseende. För skorna kan du bära ett par silverklackar med ett öppet tåband för att komplettera klädseln elegant och snyggt.

Kortärmad silvermetallisk klänning i silver med svart motojacka

silver kortärmad metallisk miniklänning med svart motojacka
källa

För att se snygg och glänsande ut samtidigt är det en bra idé att lägga ett läderelement till din outfit. Till exempel kan du bära en kortärmad miniklänning i silvermetall med korta ärmar och en rak snitt, över vilken en svart skinnmotojacka är lagrad för att se snygg och tunn ut. För skorna kan du bära ett par svarta läderstövlar för att komplettera klädseln i stil.

Miniklänning med brons och svart tryck med passform och flare och stövlar med läderklack

Brons och svart tryckt, figur-kramande miniklänning med läderstövlar
källa

För att skapa det glänsande och mjuka cocktailparty-utseendet kan du bära en miniklänning i svart och bronstryckt passform och flare som fokus för din outfit. Koppla ihop den med ett par svarta stövletter i läder för att se extra långa och smala ut. Lägg till ett tjockt bronsarmband som passar perfekt till din klänning. Slutligen kan du bära en svart läderhandväska för att ge en snygg touch till kläderna.

Vit maxi high split bodycon maxiklänning med öppen tåklack

vit maxi high split bodycon maxiklänning med klackar med öppna tå
källa

Denna blanka vita färg kallas ibland färgen på pärlvit. Här har du en pärla vit maxi hög split maxiklänning som ser blank och elegant ut. För att utforma det kan du para ihop det med ett par öppna tåklackar med svarta fotledsremmar för att komplettera outfit i stil. Om du vill ha en plånbok är en kopplingsväska i silver ett mycket bra val.

Grå Fit och Flare Mini Metallic klänning med ljusrosa läderväska

grå, figur-kramande miniklänning i metall med ljusrosa läderhandväska
källa

För att få den enkla men superattraktiva outfit som låter dig visa dina kurvor naturligt, kan du bära en grå bodycon metall bodycon miniklänning som kärnan i din outfit. Kombinera det med ett par ljusrosa höga klackar med ankelband. Du kan också bära en ljusrosa stor läderkopplingsväska för att ge klass och sofistikering till din outfit.

Mörkblå och svart klänning med djup V-ringning och låg midja

Mörkblå och svart klänning med en djup V-ringning och låg, samlad midja
källa

Det finns i allmänhet två typer av metalliska kläder. Den första har en silkeslen textur och den andra är i grunden en paljettklänning. Den här klänningen tillhör den andra gruppen. För att uppnå det här riktigt sexiga och attraktiva utseendet kan du bära en midiklänning i marinblå och svart paljetter med spaghettiband med en djup v-ringning som fokus för outfit. Du kan para ihop den eleganta och sexiga klänningen med ett par silvermetalliska ankelremmar med öppna tår. Du kan bli ännu mer elegant genom att bära en silverkopplingsväska med paljetter för att avsluta utseendet.

Svart halvklädd metallisk miniklänning i tank

svart, halvtransparent miniklänning i metallisk tank
källa

Detta är en relativt låg profil outfit som är lätt att ta av och får dig att se bra ut och tillgänglig på en cocktailparty. För att uppnå det här utseendet kan du bära en svart, halvskinnig, tvålagers miniklänning i metall. Koppla ihop klänningen med ett par öppna tåklackar med svarta fotledsremmar för att komplettera utseendet.

Silverfärgad maxiklänning med spagettiremmar och scoop-halsringning och svarta stövlar i läder

silver maxiklänning med spagettirem och scoop-halsringning och svarta stövletter i läder
källa

Detta är en minimalistisk och underbar silver och svart outfit. För att uppnå det här utseendet kan du bära en maxiklänning i silver med hög slits och en halsringning som mittpunkten i din outfit. Koppla ihop den med ett par svarta läderstövlar för att komplettera klädseln i stil.

Silverfärgad miniklänning i metall med en urringning och öppen häl

silver spets mini klänning med scoop hals och öppen tå häl
källa

För att forma det ladylike och mogna cocktailpartyutseendet kan du bära en silver mini-skiftklänning i metallic spets. Koppla ihop den med ett par ljusrosa ankelremmar med öppen tå för att ge en feminin touch till kläderna.

Hoppas att du gillar de metalliska klädesdräktidéerna jag just delade med dig. Testa det och se om du gillar det glänsande utseendet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*