Mest käftande Golden Globe-klänningar

Mest käftande Golden Globe-klänningar

Ett enormt WOW får människors käkar att släppa och det finns skäl att låta ”wow” och det är faktiskt en chore att chocka människor oavsett motiv bakom det.

Det finns bra andra onormala sekvenser bakom denna wow. Vill du ha konstant ansträngning med all kranskärl för att lösa problemen för att inse den chockerande enkla frasen som tappar käftarna.

Det är inte lätt att göra i modebranschen. Här är några av de bästa vikande Golden Globe-klänningarna genom tiderna för att bekräfta verkligheten.

Att tappa din käke i en modegåva-tävling och få ”WOW” från alla attraktiva människor är de facto en tuft. Salma Hayek gjorde detta tillsammans med sin Narciso Rodriquez, som flagrade den scharlakansröda manteln. Just här är hon på Narciso Rodriguez, 2003 års modemodell tävling med lila mattor.

Kate Hudson försöker bra i Alexander McQueen, 2013. Den är i svart med en lång V-ringning som skapades av den berömda modedesignern Alexander McQueen.

Kolla in den här låga Versace-klänningen Jennifer Lopez hade på sig 2000 Grammys Awards. Hon bär en långsträckt krämfärgad spets med ärmar. Underbart mode som gör att tittarna tappar.

De 55 mest käftande Golden Globes-klänningarna genom tiderna.
De 55 mest käftande Golden Globes-klänningarna genom tiderna.
Iskra Lawrence-klänningar på Golden Globes Afterparty 2019 |  POPSUGAR.
De mest chockerande, roligaste och bästa Golden Globe-ögonblicken någonsin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*