Mesh Jacket Outfit Idéer

Mesh Jacket Outfit Idéer

Idag ska jag prata om en typ av jacka som är riktigt unik. Du kanske redan har en jeansjacka, corduroyjacka, läderjacka och kavajjacka i din garderob, men det finns en stor chans att du inte har fishnetjackan och det är det jag ska prata om idag. Det är inte något du skulle ha på dig några gånger i veckan som du förmodligen skulle göra med denimjackan eller läderjackan. Snarare är det något du skulle ha på dig ibland för att sticka ut från mängden. Låt mig nu visa dig några riktigt fina idéer om meshjackor.

Svart bomberjacka i mesh med smala byxor


källa

Till att börja med den här listan ska jag visa dig en outfit som ser ganska naturlig ut och är väldigt lätt att ta av. Det är en helt svart outfit. För att uppnå detta kan du helt enkelt ha på dig en svart t-shirt med en bomberjacka i svart mesh. Koppla ihop dem med smala byxor och svarta ballerinor för att komplettera utseendet.

Svart bomberjacka i mesh över vit prickig skjorta

bomberjacka i svart mesh över vit prickig skjorta
källa

Här är en mycket unik outfit att ha på sig som en affärsavslappnad outfit på kontoret. För att forma detta utseende, bär en vit och svart prickig skjorta och en svart meshjacka över den. Bär dem med svarta läderbyxor och svarta öppna klackar för en smart och snygg finish.

Svart meshjacka med vit kort t-shirt och pojkvänjeans

svart fisknätjacka med kort vit T-shirt och pojkvänjeans
källa

Låt oss nu titta på ett mycket ungdomligt och pojkaktigt utseende. För att uppnå detta kan du bära en vit kort t-shirt med en bomberjacka i svart mesh för toppen. Koppla ihop dem med ljusblå rippade och manschetter med pojkvän. Slutligen bära vita sneakers för att slutföra denna avslappnade och snygga outfit.

Vit fisknätjacka över svart miniklänning för skater

vit fisknätjacka över svart skater miniklänning
källa

Här är en annan casual casual outfit med en meshjacka, men den här gången med en vit. För att utforma bomullsjackan i vit mesh kan du helt enkelt bära den över en svart mini baksmällsklänning. En korsväska i svart läder och svarta ballerina-lägenheter är det perfekta ackompanjemanget för ditt utseende.

Svart meshjacka med tryckt t-shirt och smala jeans

svart fisknätjacka med tryckt T-shirt och smala jeans
källa

Detta är en svart meshjacka som är lätt att ta av sig tack vare sin subtila design som bara innehåller meshdetaljer på ärmarna. För att uppnå denna balans och snygga look kan du helt enkelt bära jackan med en t-shirt med svart tryck. Använd svarta skinny jeans och ett par svarta och vita undertröjor för att komplettera utseendet vardagligt.

Svart blommig spetsjacka med vit skater minikjol

svart spetsjacka broderad med blommor med vit skater minikjol
källa

Detta är en väldigt feminin meshjacka som kan förvandla din vanliga outfit till en damlik och extraordinär. Den perfekta kombinationen av en svart västtopp och en svart blommig broderad spetsnätjacka. Kombinera dem med en vit minirater kjol. Bär en vit ankelrem med öppen tå för att komplettera utseendet.

Svart meshjacka med miniklänning

svart fisknätjacka med miniklänning
källa

För att få en sval och mörk outfit kan du bära en svart västtopp med en bomberjacka i svart mesh för toppen. Jackan har några vita ränder som gör den ännu mer avslappnad och snygg. Bär en svart mini-veckad kjol och svarta klackar med öppna tå för att göra utseendet komplett.

Svart jacka med rutig skjorta och orange kjol

svart jacka med rutig skjorta och orange kjol
källa

Om du letar efter en riktigt iögonfallande och unik outfit, leta inte längre. För att uppnå detta fantastiska utseende kan du bära en orange och vit rutig skjorta med en knappfäste och en svart meshjacka för toppen. Kombinera dem med en orange bodycon-minikjol och vita spetsiga klackar för att komplettera sin unika outfit.

Svart långmaskad kappa över vit t-shirt & grå jeans

svart lång fisknätrock över vit t-shirt och grå jeans
källa

För att se mer ungdomlig och snygg ut, här är en riktigt trevlig streetoutfit som du kanske vill prova. För att uppnå detta utseende, slå en vit t-shirt med grå skinny jeans. Bär en svart lång nätrock över dessa delar. Använd vita höga sneakers för skorna för att göra det här coola utseendet.

Svart fisknätjacka med förkortad linne

svart fisknätjacka med förkortad linne
källa

Detta är en sexig outfit som faktiskt inte visar mycket hud. För att uppnå detta fantastiska och enkla utseende kan du bära en svart beskuren västtopp med en bomberjacka i svart mesh. Koppla ihop dem med ljusblå mamma-jeans och vita sneakers för att komplettera denna vackra och attraktiva outfit.

Svart bomberjacka med crop top och vit skaterkjol

svart bomberjacka med crop top och skater kjol
källa

För att se flickaktigt och ungdomligt ut, här är en outfit som kan hjälpa dig med det. Bär en svart kort västtopp med en bomberjacka i svart mesh för toppen. Kombinera dem med en vit, miniraterad kjol med hög midja. Bär vita sneakers för att avsluta din outfit snyggt.

Använd den med en svart väst och klänningbyxor

svart väst topp och kostym byxor
källa

För att uppnå ett elegant och balanserat halvformellt utseende kan du bära en svart västtopp med en svart meshjacka. Kombinera dem med svarta smala byxor. Bär ett par svarta klackar med öppna tåremmar för skorna för att ge outfit en särskilt elegant touch.

Svart lång meshjacka med mini-skiftklänning

svart lång fisknätjacka med mini shift-klänning
källa

Här är ett super chic utseende som är särskilt lämpligt för dig som har en konstnärlig karaktär i dig. För att uppnå detta underbara utseende, bär en svart mini-shift-klänning och en svart jacka med lång mesh över den. Använd dessa bitar med svarta läderstövlar och en svart stickad hatt för en konstnärlig twist.

Svart jacka med kort mesh med golvlängdskiftklänning

svart kort mesh jacka med golvlång skiftklänning
källa

Här är en mycket låg profil cocktail party outfit eller formell outfit som fortfarande gör att du ser elegant ut. För att uppnå detta utseende, använd bara en svart golvlängdskiftklänning med en kort svart meshjacka. Bär bara klackar med öppna tå för skorna för att komplettera outfit med en uppfriskande touch.

Svart blazerjacka med blommönster i blommönster

svart blommig broderad meshjacka
källa

Om du vill lysa på ett elegant och unikt sätt på en cocktailparty, här är en outfit som du kanske vill prova. Bär en svart, blommig-broderad mesh-kavaj överst på en svart spetsbralett. Använd dem med svarta snygga byxor och svarta ballerina-lägenheter för att göra utseendet komplett.

Hoppas att du gillar dessa fisknätjacka-idéer. Även om det här inte är saker att bära dagligen kan de verkligen krydda ditt utseende om du behöver gå vid speciella tillfällen, vare sig det är en cocktailparty eller ett viktigt datum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*