Mellanklänningsidéer för kläder

Det finns tillfällen när du vill se supertunn och uppfriskande ut med en miniklänning. Det finns andra tillfällen när du vill se lite mer mogen och feminin ut med en maxiklänning. Om du vill få det bästa av två världar är det en ganska bra idé att bära en medellång klänning. Den medellånga klänningen är ganska lätt att forma och ta av. Det är inte lika sofistikerat som en miniklänning, vilket kräver ganska fina ben för att se bra ut. För att hjälpa dig att utforma det har jag sammanställt några riktigt snygga medellånga outfitidéer för dig. Låt oss nu dyka in.

Navy Sweetheart Neckline Medellång klänning med svarta klackar


källa

Låt mig börja den här listan med fantastiska outfitidéer med en sexig och feminin outfit som du kan bära på en cocktailparty eller prom. För att forma detta utseende, använd en mörkblå kortärmad klänning med en älskling hals, medellång och avslappnad passform. Kombinera det med ett par svarta höga klackar för att göra outfit elegant och elegant.

Medellång svart och vit prickig klänning med häl på öppen tå

medellång svart och vit prickig klänning med klackar med öppna tå
källa

Att få den här vackra vintageutrustningen här är vad du vill göra. Bär en ärmlös midiklång skiftklänning med svarta och vita prickar. Koppla ihop den med ett par vita klackar med öppen tå för en uppfriskande touch. Du kan också lägga till en vit läderhandväska i mixen för att förbättra vintageutseendet.

Senapsgul bodycon Medellång klänning med en axel och öppen tåklack

Senapsgul, figurkramande, medellång klänning med en axel och klackar med öppen tå
källa

Detta är en outfit som kan få dig att se reserverad sexig ut på en cocktailparty utan att faktiskt visa upp mycket hud. För att uppnå detta utseende kan du helt enkelt bära en senapsgul bodycon-klänning med en axel i mitten. Koppla ihop klänningen med ett par silvermetalliska öppen tå ankelband för en minimal och elegant look.

Grå bälte passform och flare långärmad mid-längd klänning med rem häl

grå passform med bälte och utsvängda, långärmad, medellång klänning med remmar i klackarna
källa

Detta är en väldigt luftig och uppfriskande outfit som du kan ha på dig som en affärsavslappnad outfit på kontoret. Bär en grå långärmad bomullspassning och en utskjuten midiklänning med ett leopardmönstrat bälte för detta utseende. Bär den med en brun läderhandväska och ett par remmar med leopardmönster för en feminin twist.

Svart långärmad medellång skiftklänning

svart medellång mantelsklänning med långa ärmar
källa

För dig som vill se vackert men inte iögonfallande ut vid en semi-formell eller formell händelse är det här den typ av outfit du kanske vill prova. Bär bara en svart långärmad midjelång skiftklänning för att se helt minimal ut. Koppla ihop den öppna tånklänningen med en svart fotledsrem för att hålla kläderna rena och enkla.

Blushrosa chiffongklänning med djup V-ringning och veckat blommönster och häl med öppen tå

rodnadrosa djup v-ringad veckad chiffongklänning med blommönster och klackar med öppna tå
källa

Detta är en annan mycket feminin outfit som kan få dig att se reserverad sexig och unik ut. I detalj är klänningen här en rodnadrosa chiffongklänning med en djup V-ringning och blommönster i medellång längd och en utsvängd klänning. Kombinera den här fantastiska klänningen med ett par ljusrosa klackar med öppen tå för att slutföra kläderna på ett damligt sätt.

Ärmlös svartvitt färgklänning med mock-neck sweatshirt

ärmlös svart och vit färgklänning med tröja med mock-hals
källa

Detta är en väldigt attraktiv och lite komplex lagerlagring som du kan ha på dig för att se elegant och vacker ut. För att forma denna outfit kan du bära en ärmlös skiftklänning i svart, vitt och rodnadrosa över en vit tröja med en uppstående krage. Koppla ihop dem med ett par svarta stövletter i läder och en ljusrosa läderhandväska för att komplettera utseendet.

Grön, djup klänning med en djup V-ringning och medellång längd

grön klänning med djup V-ringning och medellängd
källa

Här är en väldigt luftig och uppfriskande outfit som du kan bära för att träffa och träffa vänner. För att forma det här utseendet kan du helt enkelt bära en medellång klänning med en grön midja och V-ringning som kärnan i klädseln. Bär ett par svarta mockaskinn för skorna för att ge en snygg touch till kläderna.

Svart ärmlös, medellång, utsvängd klänning med en öppen tå

svart ärmlös medellång flare klänning med klackar med öppna tå
källa

Detta är en vacker och unik helt svart outfit som du kanske vill ha på dig på en cocktailparty för att se ungdomlig och cool ut. Klänningen här har en svart ärmlös passform och en vidsträckt medellång klänning. Koppla ihop den med ett par svarta ankelremmar i öppet läder för en elegant finish.

Röd passform och flare medellång kortärmad klänning och sneakers

röd, medellång kortärmad klänning med korta ärmar och sneakers och sneakers
källa

För att skapa denna avslappnade streetoutfit som är perfekt för avslappnade hangouts kan du helt enkelt ha på dig en mörkröd eller vinröd kortärmad passform och en flare medellång klänning som centrum för outfit. För skorna, istället för klackar, bär du ett par vita och svarta löparskor för att se sportiga och avslappnade ut.

Himmelsblå midiklänning i chiffong med midja och rosa klackar

Himmelsblå midiklänning i chiffong med slips och rosa klackar
källa

För att se helt uppfriskande ut är det en bra idé att använda den himmelsblå färgen som basfärg på din outfit. Du kan till exempel ha en himmelsblå, medellång chiffongklänning med slips i midjan. Kombinera klänningen med ett par rosa läderhöga klackar för att se smal och feminin ut.

Mörkblå V-ringning från medelfärgad klänning med fiskhals

Mörkblå V-ringning från midjan längdklänningen med fiskstjärt
källa

För att se mogen och elegant ut, kan du helt enkelt bära en axelblå midiklänning utan axel med en mini-V-ringning och en subtil fiskstjärtdetalj. Bär den med ett par ljusrosa klackar med öppen tå för en damliknande look.

Grå och silver passform och flare medellång klänning

grå och silver, medellång klänning med passform och flare
källa

Detta är tekniskt inte en klänning, utan en välkoordinerad kombination av en topp och en medellång kjol. För att forma detta utseende, bär en grå långärmad t-shirt med en silvermetall randig mid-längd flared kjol. Koppla ihop dem med rosa klackar för att komplettera utseendet.

Hoppas du gillar de medellånga outfitidéerna jag just delade. Håll dig inte bara vid dina miniklänningar och maxiklänningar. Däremellan är något riktigt bra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*