Mcm Home With Honey Toned Wood

Mcm Home With Honey Toned Wood

Är du en sug för modern stil i mitten av århundradet i inredning? Om så är fallet, låt oss njuta av detta vackra hem i Toronto tillsammans.

Denna bungalow är utformad i stil med 1950-talet och vad du blir glada över vid första anblicken är taket, de är bara fantastiska! Alla tak är helt klädda med honungsfärgat trä, vilket skapar en stämning här.

Det stora vardagsrummet är spektakulärt och har flera samtalsområden med krämiga och varma möbler, en exponerad tegelvägg, en inbyggd öppen spis och det underbara taket. Ingången är åtskild från matsalen med en halv vägg, vilket är en cool skiljevägg, men ändå släpper in ljuset. Matsalen har ett snyggt matbord i glas och moderna stolar från mitten av århundradet, samt ett coolt utseende genom en helglasad vägg som när som helst kan döljas med en gardin om du föredrar integritet.

Det andra vardagsrummet är centrerat kring en annan glasad vägg för att ta utsikten – alla bekväma möbler är placerade för maximal användning. Det tredje vardagsrummet är mer privat, med snygga moderna möbler från mitten av århundradet och en hel gallerivägg med dekorplattor – så ovanligt!

Det stora sovrummet är krämfärgat och har inbyggt garderobsutrymme och ett överdimensionerat fönster till de andra rummen som kan gardineras för integritet. Ett stort hemmakontorhörn avslöjar ett stort skrivbord som tar upp en hel vägg och har många lådor. Vill du ha fler eleganta rum från det här huset? Kolla in bilderna nedan!

75 vackra mitten av århundradet moderna ljus trägolv kök bilder.
75 vackra mitten av århundradet moderna ljus trägolv kök bilder.
Bad Wood Finishes - Emily Henders
De 16 bästa färgfärgerna som passar med ek (eller trä): Trim, golv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*