Matt läppstift Den bästa skönhetsguiden

Vi är alla överens om att smink är ofullständig utan ett bra läppstift.
Det finns många läppstiftstrukturer att välja mellan. Den mest populära är definitivt den blanka med skimringen. Dessa stannade definitivt längst på skönhetsscenen. Men de senaste åren har matt läppstift tagit av och har blivit en ny favorit för många, många tjejer.

Denna typ av läppstift har många fördelar och nackdelar. De ser fantastiska ut på läpparna, har underbara färger och stannar kvar på dina läppar längre än något annat läppstift.
Den största ofullkomligheten är dock att den matta läppstiftet torkar dina läppar. Det är därför du bör ta dessa steg innan du sätter på dig ditt favoritläppstift.

Skrubba försiktigt dina läppar

skrubbmattor lpstick
källa
Detta är det första du ska göra. Med den mjuka tandborsten gör du en mycket mild hög av dina läppar. Vissa skönhetsexperter föreslår att du sätter på vaselin och sedan borstar dina läppar.

Sätt läppbalsam

Läppbalsam matt läppstift
källa
Det andra steget är att återfukta dina läppar efter att ha staplat dem. Ta bara på dig din favorit läppbalsam som du alltid använder och det är det.

Trick: använd en grundfärg och concealer

Primer matt läppstift
källa
Att använda en läppgrunder förhindrar att läppstiftet blöder. Concealer applicerad på läpparna definierar läpplinjen precis innan du sätter på läppstiftet.

Använd läppfodret

Läppfodral matt läppstift
källa
Du bör använda läppfodret precis längs din läpplinje. Försök att inte lägga den över dina läppar eller under läpplinjen. Om du har funderat på läppstiftets färg, föreslår jag att du använder samma färg som läppstiftet.

Och nu: läppstift

Slutligen kan du sätta på din matt läppstift. Var försiktig eftersom de är mycket mer robusta än någon annan typ av läppstift. Om du får fel en gång blir det väldigt irriterande att fixa senare.

Dark Matte Lipstick är perfekt för höst och vinter

Rött, vinrött och lila matt läppstift

Bourgogne matt läppstift
källa
En mörk vinröd nyans är en fantastisk färg att bära med dina vinterklammer. Det är också bra för vardagliga kombinationer. De vinröda tonerna passar mycket bra med de bruna hårtonerna.

mörklila matt läppstift
källa
Lila är den perfekta färgen för hösten. Som du kan se kan du lämna resten av din smink ganska enkel. Allt du behöver göra är att sätta mascara och naken nyanser på dina ögon.

mörkrött matt läppstift
källa
Dessa mörkröda toner passar tjejerna med den ljusare hårfärgen. Som du kan se kan denna nyans av läppstift bäras när du bär den populära kamelgröften.

röd matt läppstift
källa
Ett annat exempel på hur fantastiskt det röda matt läppstiftet ser ut på blondinerna! Men bli inte avskräckt, du kan bära den även om du har mörkare hårfärg.

Korallrött matt läppstift
källa
Röd jag älskar dig röd. Jag ändrade rim men du vet vad jag försökte säga. Denna färg är den klassiska och drottningen av alla röda nyanser. Det ser perfekt ut även om du bär den med kostym i samma färg – korallröd.

rött matt läppstift förstås
källa
Om du trodde att det röda matt läppstiftet innebar att du behövde en full smink, är jag rädd att du har fel. Som du kan se är det enda som betyder att du får din röda läppstift på plats och du är redo att gå!

brun matt läppstift
källa
Den stora nyansen av brun-burgunder matt läppstift ser bra ut på dig om du har en mörkare hårfärg. Du kan också bära detta läppstift helt själv. Lägg bara till en naken nyans i dina ögon så är du klar att gå.

röd matt läppstift Bruinette
källa
Och där är det, exemplet på hur brunetter kan bära korallmatt läppstift. Det ser väldigt snyggt och vackert ut. Läppstiftet får ditt ansikte att lysa. Var försiktig så att du inte överdriver din ögonmakeup – sätt bara på några färger och mascara.

lila matt läppstift
källa
Detta är en stor nyans av lila. Plommonens färg var väldigt populär och tjejer över hela världen älskar att ta matt läppstift i denna fascinerande nyans.

Skugga matt läppstift
källa
Trenden med att färga läpparna i två nyanser (från mörkare till ljusare) ser väldigt bra ut när färgen på den matta läppstiftet är mörk. Du kan göra detta för mycket speciella tillfällen.

lila matt läppstift
källa
Slutligen, här är den härliga lila färgen. Det ser fantastiskt ut på den vita huden och är perfekt för avslappnade eller eleganta tillfällen.

Naken matt läppstift

naken matt läppstift
källa
Till skillnad från de röda och vinröda mörka tonerna kräver den nakna matt läppstiftet att du lägger lite tyngre smink på ögonen. Annars kan du enkelt se sjuk eller beige ut över linjen. Det enklaste sättet är att applicera en svart eyeliner, en bra ögonskugga i en neutral jordfärg och mascara.

naken matt läppstift mascara
källa
Låt dina ögon tala för dig Applicera massor av mascara och gör dina läppar trendiga naken med detta brunaktiga läppstift. Denna kombination är väldigt trendig och kan bäras varje dag.

naken matt läppstiftskola
källa
De nakna läppstiftarna är mycket praktiska att bära. Om du fortfarande är i skolan och föredrar att sminka dig är naken läppstift det perfekta valet. Lägg bara till en liten mascara så är det dags! Det perfekta nakna och anständiga sminkutseendet.

naken matt läppstift Gigi
källa
Om din outfit ger ett uttalande är det viktigt att du inte applicerar tung smink. Den bästa lösningen för att undvika detta är att sätta på naken läppstift och inte oroa dig för det! Gigi Hadid spikade definitivt denna makeup look!

naken matt läppstift rökig
källa
Du kanske inte visste det, men det nakna matt läppstiftet är perfekt om du vill lyfta dina ögon med sval, rökig smink. Använd en blandning av en nyans av svart och beige för att uppnå det fantastiska utseendet för rökiga ögon och lägg bara till en fantastisk matt läppstift i denna helt nakenbeige färg.

naken matt läppstift paljetter
källa
Det är en fantastisk nakenbrun färg som perfekt kompletterar all din naturliga smink. Det ser bra ut när det är ihop med den här mousserande outfit.

naken matt läppstift eyeliner
källa
Slutligen, något som du alltid kan ha på dig. Den ädla kombinationen av eyeliner och naken läppstift. Om du frågade mig skulle jag säga att det här är makeupens hela tid.

Matt läppstift är ett utmärkt alternativ om du vill se vackert ut för alla situationer. Den har perfekta toner, är mycket jämn och framför allt mycket modern.
Välj din färg, följ dessa fyra steg innan du sätter på läppstiftet, så är du klar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*