Maskulina idéer om bostadsutrymme

Maskulina idéer om bostadsutrymme

Manliga interiörer är vanligtvis dramatiska och sexiga, vilket är anledningen till att de också älskar tjejer och tycker om att komma till bachelorette. Vi har redan hittat några exempel på maskulina sovrum, hemmakontor och kök som är inredda, men hur är det med ett av huvudrummen i huset som är viktigt inte bara för att koppla av utan också för gästerna? Ett maskulin vardagsrum är ett coolt utrymme, oavsett vilken stil du föredrar, oavsett om du vill ha ett strikt och lakoniskt utrymme eller ett färgstarkt och lyxigt. Traditionella mörka färger och svartvita färgscheman är alltid coola, men om du behöver lite färg finns det några variationer i olika färger i traditionella eller viktorianska stilar. Minimalism och naturliga material skulle göra din ungkarls vardagsrum stram och väldigt cool! Kolla in några fler idéer nedan.

Färger och material

Ett manligt vardagsrum betyder inte alltid ett mörkt, det kan vara lynnigt eller ljust, neutralt eller vad du vill. Bestäm ett färgschema som du är bekväm med och lägg till lite mörka eller ljusa accenter om du vill. Prova material som är tidlösa, läder och päls som är sexiga och lägger till en textur. Använd tegelväggar, eller åtminstone en uttalande vägg, för att rummet ska kännas grovare.

Möbler och konstverk

Ta reda på vilken stil du föredrar: samtida, minimalistisk, mitten av århundradet modern, industriell (mycket populär bland män!) Eller någon annan. Välj möbler som matchar din dekorationsstil – de kan vara sofistikerade i vintagestil, snygga och moderna, mysiga mitten av århundradet eller till och med i metall och trä med en grov industriell känsla. Glöm inte tillbehör som mattor, gardiner, kuddar och andra föremål för att göra ditt rum mer välkomnande och lyfta fram dess stil. Konstverket kan komplettera utrymmet eller lägga till färgglada accenter eller tryck och mönster. Hur kan du ge ditt rum en manlig touch med tillbehör och inredning? Välj rätt konstverk, välj djärva möbler i icke-flickaktiga färger och välj lakoniska linjer och mönster.

Galerii-sein, sisustuspildid, seinapildid / Gallery wall, inramad.
6 Elements of Modern Masculine Room Dec.
85 Awesome Maskuline Living Room Design Ideas - DigsDi
30+ Manliga vardagsrumsidéer och inspiration |  Man of Ma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*