Maskulin badrumsmöbler

Maskulin badrumsmöbler

Mänskliga grottor är unika, de har sin egen stil, sin egen känsla och en sexig atmosfär. Vi vet inte ens exakt varifrån, men det är ett faktum. Mörkt och lynnigt, fridfullt och manligt, dessa interiörer verkar mycket inbjudande. Många ungkarlar föredrar en sådan anläggning idag, och om du är en av dem som letar efter inspiration är vi här för att hjälpa till. Idag ska vi prata om manliga badrum och sätt att dekorera dem. Jag är säker på att du kommer att hitta inspiration.

Varje badrumsinredning är baserat på väggar och golvbeläggningar, designen av dusch, badkar och handfat och naturligtvis fåfänga, om någon. Välj din stil och klippväggar och golv därefter, och fyll utrymmet med apparater och möbler om det behövs.

Tvättställ, tvättställsställ eller underdelar

Varför placerade jag dem alla i en kategori? Eftersom ett handfat är ett måste i varje badrum, men i manliga badrum kanske du inte ser en fåfänga eftersom det ibland räcker ett handfat. Om vi ​​tar häftiga manliga underdelar och tvättställsställ kan det vara en underdel av trä för ett strukturerat utseende, betong för ett modernt eller minimalistiskt badrum, marmor eller sten underdel som är ett hållbart och elegant val. Det är upp till dig att ha förvaringsutrymmen som lådor eller öppna hyllor eller inte. Fåfängan kan flyta eller stå på mässingsben, med en stenplatta eller inte – se vad som är bättre för ditt badrum!

För diskbänkar rekommenderar vi att du håller dem mörka eller transparenta, sten eller betong eller till och med metall för ett coolt utseende. Du kan också hitta monolitalternativ gjorda av marmor, Corian eller sten som redan har handduksskenor så det finns inget behov av fåfänga.

Badkar

Om du bestämmer dig för att bada, gå till det! Det borde definitivt vara fristående, på svala, fina ben eller utan, håll det mörkt, till exempel matt svart för ett manligt utseende. Ditt badkar kan vara tillverkat av metall, sten, marmor, Corian, vad du än vill. Vi rekommenderar ett atmosfäriskt utseende och mörka nyanser, även om det kan vara vitt inuti. Fristående kopparkar är idealiska för art deco-interiörer, och badkar i träpanel ger badrummet en mysig känsla.

ta en dusch

En dusch är alltid irriterande i alla badrum med eller utan badkar. Om du går för en cool maskulin dusch behöver du något lynnigt och mörkt, det ser inte dyster ut, det kommer att vara avkopplande och lugnande, tro mig! Mörka plattor, sten, betong, marmor – vad som helst material du gillar, allt kommer att bli bra! Bli inspirerad!

13 idéer för att skapa en mer manlig maskulin badro
35 fantastiska manliga badrumsidéer |  Maskulin badrumsinredning.
97 Snygga verkligt maskulina badrumsinredningsidéer - DigsDi
Manly Guest Badrum l Manly heminredning Manly badrum Manly.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*