Mary Jane pumpar för kvinnor

Mary Jane pumpar för kvinnor

En trend är att erövra mode- och skovärlden. Vintage är ”in”. De gamla goda dagarna har satt sina spår och har hittats idag i form av klassiska snitt, stora mönster, men också mycket speciella skor ännu en gång. Mary Jane Pumps tillhör dessa skor. De eleganta damskor Få poäng med en rak linje och små, lekfulla detaljer. De är feminina och snygga men har fortfarande en flickaktig sida.

Mary Jane – skorna med spännet

Mary Jane-pumpar är vanligtvis omedelbart igenkännliga, även om de är det i många olika versioner ger. Ändå har de alla en sak gemensamt: spännet och remmarna. Ett band går över foten, vilket är en riktig blickfångare.

För att Mary Janes ska bli pumpar måste de ha en litet stycke att ha. Idag finns det också ett stort antal olika modeller som har betydligt högre klackar. Bredden på hälen spelar ingen roll, den kan vara smal men också lite bredare. Endast en plattformshäl passar inte dessa skor.

Kände du Mary Janes i 1960-talet Nästan lite uppror? Kvinnor hade faktiskt inte skor som visuellt betonade benen. Den tiden slutade dock med de populära Mary Jane-pumparna.

Pin på Stitchf
skor, mary jane, klackar, svart, vacker, mary, jane, svart mocka.
Maria Mary Jane Sko |  SAS Sho
Skor Galore Mary Jane Platform Pumps |  JaSty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*