Marockanska sovrumdesigner

Marockanska sovrumdesigner

Öst har alltid varit ett mysterium. Ovanliga traditioner, original arkitektur, fantastisk kultur och konst. Marocko är ett av de mest spännande länderna i öster med fantastiska seder och traditioner. Det är mycket populärt bland turister. Det är därför vi bestämde oss för att visa dig några coola marockanska eller bara Marocko-inspirerade sovrum. Kännetecknen hos sådana sovrum är arabiska mönster, ljusa tyger och fantastiska lyktor. Det är dock inte nödvändigt att vara mycket strikt om reglerna för att skapa en sådan östlig saga. Du kan bara använda en neutral färgpalett och lägga till lyktor, ljushållare, pallar och mönster som är karakteristiska för Marocko och absolut vilken touch som helst kan läggas till. Dessa sovrum är ett mysterium, de är spännande och påminner om berättelserna om Arabian Nights. Hemligheter och äventyr börjar!

Färger

Marockanska rum är traditionellt ljusa: fuchsia, lila, turkos, grön, röd, rosa, ringblomma och många andra färger kan integreras i olika kombinationer eller så kan du rocka dem alla! Men om du inte är redo för en marockansk fest kan du prova ett helt vitt eller neutralt rum. Det är en fräsch och modern känsla för marockansk inredning.

möbel

Om du är helt marockansk, välj snidade trämöbler – sängar, sängbord, stolar och pallar och till och med fönsterluckor. När det gäller färger, föredra mörka fläckar, som är mer traditionella för marockanska rum. Om inte, gå sedan med vanliga möbler, vintage eller till och med moderna om du är mer intresserad av modern inredning. Gungar ett vitt marockanskt sovrum? Välj vitkalkade trämöbler eller bara vitmålade föremål som matchar färgschemat.

dekor

Inredningen hjälper dig att uppnå det utseende du vill ha. Det är vad det handlar om i marockanska rum. Även om du gungar i en annan stil kan du lägga till tillbehör till rummet på marockanskt sätt. Använd vackra marockanska lyktor, boho-mattor och ljusa tyger, häng mattor på väggarna, nå utsmyckade speglar och fönsterluckor och kyl ner marockanska avföring. Ta en titt på de exempel vi har förberett och bli inspirerad!

Förundras över de 15 marockanska sovrumsidéerna |  Hemdesign Lov
40 marockanska sovrumsidéer |  Tema sovrum |  Decohol
40 marockanska sovrumsidéer |  Tema sovrum |  Decohol
Marockanska sovrumsidéer, foton, dekor och inspiration

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*