Marinblå klänning Idéer

Marinblå klänning Idéer

När vi pratar om klänningar talar vi vanligtvis om långa, golvlånga, flytande klänningar. Men idag vill jag göra något annat. Jag vill prata om klänningar som har alla möjliga olika längder. Och för att göra detta blogginlägg mer nischat och intressant, fokuserar jag bara på hur man stylar den mörkblå klänningen. Marinblå är en vacker och intressant färg. Termen marinblå låter väldigt maskulin, men överraskande kan den få dig att se djupt feminin ut. För att visa dig hur du utformar det har jag samlat in några mycket bra mörkblå outfitideer från dig.

Ärmlös midiklänning med mörkblå passform och flare


källa

Låt mig först prata om en ren och enkel outfit som är väldigt lätt att ta av för att börja med den här listan över stilrena och attraktiva outfitidéer. För att uppnå detta utmärkta cocktailparty och prom-look kan du bära en marinärmlös passform och en utsvängd midiklänning. Koppla ihop det med ett par ankelband i silver med öppen tå för att slutföra kläderna.

Mörkblå hög maxiklänning med silverarmband i paljetter

Mörkblå hög maxiklänning med silverarmband i paljetter
källa

Här är en annan mycket attraktiv outfit som inte kräver att du visar mycket hud. För att uppnå detta utseende kan du bära en mörkblå maxiklänning med hög och låg skift. Kombinera det med ett silverarmband av paljetter. Ett par svarta läderklackar är ett utmärkt sätt att avsluta ditt utseende.

V-ringad hög split marinblå Maxi siden klänning

Hög split marinblå Maxi siden V-ringad klänning
källa

För att skapa detta sexiga och eleganta cocktailparty och prom-look här är vad du behöver göra. Använd en mörkblå ärmlös, djupt slits siden maxiklänning med en djup V-ringning som fokus för din outfit. Kombinera klänningen med ett par vita klackar med paljetter med en öppen tårem. Du kan också lägga till en vit läderkoppling för att komplettera utseendet.

Fit and Flare Scalloped Hem Knälång ärmlös klänning med häl på öppen tå

Fit and flare Knälång ärmlös klänning med korsad fåll och klackar med öppna tå
källa

För att uppnå denna eleganta och relativt ungdomliga outfit kan du bära en mörkblå hatt med en båthals och en knälång, utsvängd klänning som kärnan i outfit. Koppla ihop klänningen med ett par silverfärgade remmar i öppen tå. För resten av kläderna kan du bära en silvermetallisk kopplingshandväska för att se ännu smartare och mer elegant ut.

Mörkblå chiffongärmar maxi passform och flare klänning

Mörkblå maxiklänning med chiffongärmar och en utsvängd klänning
källa

För att se mer ladylike ut är det vanligtvis en bra idé att bära en klänning med snygg chiffongdetalj. Till exempel, här är en mörkblå långärmad maxiklänning med passform och flare som kommer med en chiffongärmdetalj. Kombinera den fantastiska klänningen med ett par silvermetalliska fotledsremmar med öppna tår för att komplettera utseendet.

Cold Shoulder Sweetheart Mörkblå klänning med ljusrosa klackar med öppna tår

Älskling med kall axel, marinblå klänning med öppen tå och ljusrosa klackar
källa

För att få den super attraktiva outfit som kräver att du visar lite hud, här är vad du behöver göra. Bär en mörkblå kall axel med en älskling halsringning och en utsvängd golvlång klänning. Kombinera den med ett par ljusrosa klackar med en öppen tårem så att du ser extra tunn och damlik ut.

Fit och flare mörkblå midiklänning med rundad tåklack

Marinblå midiklänning med passform och flare med rundade tåklackar
källa

Detta är en mycket fin och lite flickaktig outfit tack vare bandets midjedesign. Klänningen har en mörkblå kortärmad passform och en utsvängd midiklänning med midjedetalj i silvermetallband. Du kan para ihop den här coola och kreativt designade klänningen med ett par svarta mockaklackar med rundade tår. Resultatet är en mycket minimal outfit som kan få dig att se naturlig och fantastisk ut.

Mörkblå golvlång klänning med en ubåtspassning och fläckad tyll

Mörkblå golvlång klänning med båthalsringning och utsvängd tyll
källa

Den här klänningen är inte bara en vanlig klänning. Det är en mycket vacker och elegant bröllopsklänning. Chansen är stor att du vill ha en vit klassisk bröllopsklänning som din primära bröllopsklänning, men det gör inte ont att ha några extra för fotograferingar. Den här klänningen är en mörkblå bröllopsklänning i maxi-tyll. Koppla ihop med klackar i silver för att göra det fantastiska utseendet.

Marinblå mini-gown med blå casual blazer

Mini-gungklänning i marinblå med blå casual blazer
källa

Detta är en mycket mer uppfriskande och ungdomlig outfit som du bör ta av dig ganska enkelt. För att forma denna outfit kan du bära en mörkblå mini gungklänning och para ihop den med en himmelblå casual blazer. Team dem med en blå och gul blommig halsduk och ett par vita spetsiga tår för en uppfriskande finish.

Mörkblå älskling passform och flare siden bröllopsklänning

Mörkblå söt bröllopsklänning med flare siden
källa

Här är en annan snygg bröllopsklänning. Även om du inte planerar att bära en icke-vit bröllopsklänning som din primära bröllopsklänning, överväga att bära en marinblå klänning som din andra eller tredje bröllopsklänning. I detalj, klänningen är en mörkblå passform och flare siden älskling halsringning bröllopsklänning. Koppla ihop det med öppna silverklackar för att komplettera utseendet.

Silver och marinblå chiffong tyllklänning

Silver och marinblå chiffong tyllklänning
källa

För att se sexig och elegant ut på en prom eller annan formell händelse, här är en klänning som kan hjälpa dig med det. Det är en mörkblå maxikullklänning med raffinerade silverdetaljer. Du kan para ihop klänningen med silverklackar med öppna tår för att komplettera den fantastiska outfit.

Chiffongklänning i passform och flare med vita klackar

Chiffongklänning i passform och flare med vita klackar
källa

För att forma denna luftiga och eleganta outfit kan du helt enkelt bära den här mörkblå passformen och den utsvängda chiffongklänningen. Kombinera den med ett par vita tåklackar med ankelband för att ge en uppfriskande touch till utseendet.

Mörkblå, halvtransparent och flare maxiklänning i veckad chiffong

Mörkblå, halvtransparent maxiklänning med chiffongveck
källa

För att se superren och minimalistisk ut kan du bära den här mörkblå veckade chiffong maxiklänningen med en halv ren halsringning. Kombinera klänningen med klackar i silver med öppen tå.

Hoppas du gillar de mörkblå outfitidéerna jag just presenterade för dig. Prova en av dessa kläder så att du ser bra ut för din nästa formella händelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*