Målade stolidéer

Målade stolidéer

Vi är mer vana vid färgade möbler idag, men om du vill lägga till färg i rummet, varför inte måla möblerna? Idag vill jag dela några idéer för att fylla ditt utrymme med färg – med målade stolar, se hur man gör det.

Målade stolar

Få några gamla stolar och använd olika färger för att förvandla dem till moderna och djärva. Kom ihåg att vagga olika färger: blå, grön, rosa, röd, gul och andra. Du kan inte matcha pastellfärger för ett vintageinspirerat eller illa chic utseende, eller prova superfeta färger för att krydda ett monokromt eller neutralt rum. Jag älskar idén att använda samma stolar i olika färger för ett djärvt, modernt utseende eller skapa ett eklektiskt utrymme med felaktiga färger. Kombinera fläckar och djärva färger – färga benen och måla stolen själv för ett coolt och modernt utseende. Om du letar efter en mer sofistikerad och vintagebild målar du dina stolar i krämiga och benvita nyanser – de ger elegans och tar din heminredning till en ny nivå. Om du inte vill måla hela stolen, dopp bara benen eller ryggen och voila – du har en uppfriskad möbel!

Färgblock och stolar ombre

Om du vill ha ett mer modernt och djärvare utseende, använd de tekniker som för närvarande är trendiga: färgblockering och ombre, eller skapa ett tvåfärgat utseende. Ombre-stolar ger ditt utrymme ett nytt utseende – vagga olika nyanser från vitt till djärvt. Detta är ett enkelt DIY-projekt och du kommer att njuta av utseendet. Färgblockstolar är också ett coolt och djärvt alternativ för att göra rummet mer unikt och fängslande – prova kontrasterande färger för att göra det fängslande. Tvåfärgade stolar är en annan cool idé som ser ut som färgblockering, men lite mjukare – du målar bara benen i en nyans och stolen själv i en annan. Bli inspirerad av de djärva och coola idéerna nedan!

FRED UT Handmålad lärarläsning gungstol av Jez4U.
652 Bästa roliga målade stolidébilder |  Målad stol, målad.
40 Vibrerande DIY målad stol Design Ide
42 Enastående DIY målade stolar designar idéer att prova |  Målad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*