Lyxiga marmorbadrumsdesigner

Lyxiga marmorbadrumsdesigner

Marmor är ett kungligt material, det är raffinerat och dyrt. På grund av dess utseende och hållbarhet är det det bästa och mest utsökta materialet för badrumsdesign. sedan antiken har det varit ett material för att göra badrum och bastur. Det finns olika typer av marmor, det kan kombineras bra med trä och sten. Marmor skapar ett minimalistiskt badrum, men oftare skapar designers en utsökt och raffinerad inredning i vintage stil. Utsökta badrumsapparater och retro accenter får marmor att lysa och verkar ännu mer känslig. Det är det främsta materialet för feminint badrumsdesign och kan också användas för maskulina utrymmen – föreställ dig en badplats i svart marmor! Här är några alternativ att överväga.

Marmorplattor

Om du inte är redo att skämma bort dig med äkta marmor, tänk på marmorplattor – de går aldrig ur stil, precis som marmor. Du kan välja mellan olika nyanser – från mer realistiska till mer unika, olika mönster och olika skalor för att skapa ditt eget personliga utseende. Mindre brickor kan täckas med mönster, till exempel ett fiskbensmönster. geometriska plattor som hexagoner ger ditt badområde ett nytt utseende. Föredra neutral injekteringsbruk som matchar plattorna och skapar ett sammanhängande utseende, leka med olika skalor och former i ett rum eller bara hitta matchande tryckta plattor.

marmor-

Om du är redo att spendera mycket pengar får du ett lyxigt badrum med äkta marmor. Detta är ren elegans som alltid är i trend och passar med alla inredningar. Det finns många färger och mönster att välja mellan. Du kan kombinera marmor med färgat trä, sten, olika metaller och andra coola material. Marmor kan kombineras med plattor, men håll dem matchande och inte kontrasterande för att inte distrahera uppmärksamheten från marmor. Lägg till hårdvara enligt stilen på ditt rum och voila! Kolla in några idéer nedan och njut!

Lyxiga badrumsmarmor i marmor (16) |  Marmor badrum design.
Hur man uppnår lyx med marmorbadrum Desig
48 lyxiga marmorbadrumsmönster |  DigsDigs |  Marmorbadrum.
25 lyxiga badrumsdesignidéer - ROUNDEC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*