Lyxiga handgjorda matbord

Lyxiga handgjorda matbord

Om du letar efter minimalistiska men lyxiga möbler till ditt hem är det dags att kolla in Dyle Furniture. Dyle bord är 100% handgjorda. Tack vare detta är varje matbord speciellt och unikt. Detta beror på att handgjordt hantverk ger varje bit en identitet – verklig och oupprepbar – när den väl har gjorts – är den den enda biten i världen.

Varje Dyle-matbord resonerar med stor uppmärksamhet på detaljer – träsniderier och elementjusteringar skjuts till det yttersta. För att uppnå denna kvalitetsnivå arbetar Dyle bara med de bästa snickarna. Men inte bara träet kräver hantverk – det gäller även metall. Metallen på Dyles bord kännetecknas av djupa reflektioner. När du tittar på metallen känns det nästan som om den har någon dold dimension inuti. Dyle uppnår detta genom att använda speciellt ”italienskt spegelstål” – rostfritt stål av mycket hög kvalitet, tillverkat i Italien.

Men metallen är halva historien – en sådan reflektion kan endast uppnås genom timmar av hårt arbete med manuell polering och slipning. Denna typ av arbete kräver stort engagemang och omsorg – enligt Dyle liknar det mycket att polera smycken, bara att det görs i större skala.

Lyxiga handgjorda möbler.  Empire Style matbord |  Handgjord.
Lyxiga handgjorda matbord med skarpa vinklar - DigsDi
Lyxiga handgjorda möbler.  Flik för matsal i Empire Style
Grey Shabby Chic Kitchens Kitchen Set Table Lyxiga matbord.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*