Lugnande viktorianskt radhus

Det Londonbaserade inredningsföretaget Daytrip Studio renoverade Powerscroft Road, ett renoverat viktorianskt radhus med subtil sofistikering i Clapton, nordöstra London. Interiören är en kombination av det förflutna och det moderna. De är utformade med en raffinerad och lugn känsla som lyckas kombinera hantverkets lugnande nåd med modernhetens rena glans.

Renoveringen av Daytrip Studio respekterar husets viktorianska charm och behandlar den ursprungliga strukturen med diskretion och enkelhet. De befintliga golvbrädorna har omsorgsfullt restaurerats, öppningarna mellan rummen har vidgats och utrustats med minimalistiska ståldörrar, medan nya ljuskällor ökar det naturliga ljusgenomsläppet när det är möjligt.

Den mest radikala delen av renoveringen var utgrävningen av källaren, vilket skapade ett rymligt, lätt översvämmat kök och vardagsrum i det nedre området, sömlöst kopplat till trädgården med fönster från golv till tak och ett kontinuerligt polerat betonggolv. Med ett vackert utformat, skräddarsytt kök gjord av Douglas gran och polerad Evoramarmor, återspeglas den tonala subtiliteten och den minimalistiska ljusheten i utformningen av den anlagda trädgården.

En palett av dämpade färger och lugnande texturer som bleka, kalkade väggar, krämfärgat pulverlackerat metallarbete, polerade betonggolv och naturliga träytor gör att både de gamla och de nya delarna av interiören framträder i sublim elegans. som den klassiska Calacatta-marmorn och djupblå, sprakande Lavaston huvud- och familjebadrummet. Ett eklektiskt urval av antika, medeltida och samtida möbler såväl som en noggrant sammanställd konstsamling med taktil skönhet och minimalistisk nåd gör rummet riktigt unikt och ger det karaktär.

Powerscroft Road: Daytrip Studio renoverar ett viktorianskt radhus.
Powerscroft Road: Daytrip Studio renoverar ett viktorianskt radhus.
Powerscroft Road: Daytrip Studio renoverar ett viktorianskt radhus.
Pin på Alla saker interi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*