Lugnande utomhus spa idéer

Lugnande utomhus spa idéer

Sommaren är tid ute! Äta ute, simma ute, gå en promenad och massor av andra saker – allt är så fantastiskt! Att ta en paus ute är ännu viktigare, särskilt om du är på kontoret hela dagen. Så idag vill jag dela de mest avkopplande utomhusområdena – Home Spa! Ett spa är främst ett badrum eller dusch. Så organisera ett sådant spa i din trädgård och välj ett svalt badkar: gjord av natursten eller trä, ett fristående eller nedsänkt, om möjligt en bubbelpool. Gör detta utrymme gömt så att du känner dig mer avslappnad. Detta är det första du ska göra när du utformar ett utomhus spa: lägg till höga väggar, plantera frodig grönska eller omge ditt badområde med skärmar när grannarna är i närheten. Lägg till lyxiga detaljer som färska blommor, naturliga tvålar och kosmetika, vackra trä- och stentillbehör och bada! Få snygga exempel nedan och ordna ditt eget personliga spa!

Utomhus badtunnor och badkar

Om du vill koppla av under alla årstider och säsonger är ett badkar, bubbelbad eller badtunna en bra idé för ditt utomhus spa. Om du vill ha en utomhus-inomhusmodell, välj skjutdörrar i ditt badrum och i voila – du har en oas av avkoppling till hands! Designa och dekorera den i den stil du vill ha. Här är några tips och idéer som passar alla stilar. Nummer ett är naturliga element som stenar, stenar och stenar – de gör ditt utrymme mer avslappnat. Lägg till ett trädäck och plantera gröna och blommar runt det för att verkligen få ditt utrymme att känna att det är utomhus. Lys upp ditt utrymme med olika typer av ljuslyktor eller häng lampor om du vill och lägg till en öppen spis eller eldstuga om du kan kombinera två kontrasterande element.

Utomhus avsvalkningspool

En avsvalkningspool är en annan cool idé för ett utomhus spa: det tar inte mycket plats och det kommer att uppdatera dig på en varm sommardag. Designa ett däck, lägg till några dagbäddar eller dagbäddar, ljuslyktor och golvlampor och eventuellt en öppen spis. Om du vill hålla din pool ren och gräset friskt, lägg till ett glasstaket runt poolen. Fördjupa dig i sensationer!

31 Lugnande utomhusidéer för ditt hem |  Romantiska badrum.
31 Lugnande utomhusidéer för ditt hem |  Hot tub bakgård.
50 lugnande utomhusidéer för ditt hem |  Hot tub bakgård.
Vacker utomhusbadrumsdesign, charmigt och lugnande hemspa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*