Lugna japanska inspirerade gårdsidéer

Lugna japanska inspirerade gårdsidéer

Japansk inredning är inte bara känd för sin rika historia och traditioner, inte bara för sin fantastiska minimalism och talang för att visa skönhet i enkla saker, utan också för hur fantastiska japanska designers lyckas blanda modern heminredning med naturen. Kolla in dessa inspirerande gårdar! Traditionella japanska trädgårdar och innergårdar, blandade med en minimalistisk miljö, verkar förvånansvärt harmoniska och avkopplande. Mossa, dammar och gräs med en bambu fontän verkar vara en avkopplande oas i de minimalistiska husen. Jag har alltid varit förvånad över hur en sådan naturbit smälter samman med modern design, och om du också kan njuta av exemplen nedan och skapa din egen japanskinspirerade innergård hemma!

växter

En japansk trädgård är en lugn plats utan alltför stora element, allt är perfekt balanserat. Börja med mossa, som är grundläggande, och kombinera den med de gräs och lövverk du gillar – plantera inte för många. Du kan också lägga till ett träd eller några träd – mycket tunna och små stenar som är typiska för japanska trädgårdar. Ett träd är inte ett måste. Ju lugnare du vill ha, desto mindre behöver du ett träd. Blommor är inte populära i japanska trädgårdar. Så du kan hoppa över dem eller gå till ett sakura-träd om du vill.

Stenar och stenar

Du kan inte bli japansk utan stenar och stenar – de används ofta i japansk landskapsarkitektur. Så ta grus, stenar och stenar – så stora du vill, så har du en cool bas för din japanska innergård. Skapa en stig eller sten, detta är ett populärt element för en japansk trädgård.

Traditionella element

Lägg till traditionella element: stenlyktor, stenvattenskålar och fontäner med bambu. Bambuväggar och låga staket är också typiska för japanska rum. Sådana dekorationer hjälper till att skapa stämning och atmosfär och göra din gård typiskt japansk. Du kan hoppa över dessa dekorationer om du vill ha en minimalistisk innergård, bli inspirerad!

27 lugna japanskinspirerade innergårdsidéer |  Japansk trädgårdsdesign.
27 lugna japanskinspirerade innergårdsidéer |  DigsDigs |  Modernt.
27 lugna japanskinspirerade innergårdsidéer |  DigsDigs |  Interiör .
45 lugna japanskinspirerade gårdsidéer |  Идеи устройства.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*