Luftiga och mysiga rustika vardagsrumsdesigner

Luftiga och mysiga rustika vardagsrumsdesigner

Den rustika stilen kan vara väldigt varierad och intressant och kan kombineras mycket bra med andra stilar, från minimalistisk till kust. Denna stil passar inte bara för lantliga hus utan också för moderna lägenheter, eftersom det gör varje rum extremt mysigt. När du dekorerar ett vardagsrum är det enklaste sättet att skapa grunden för en sådan design med en sval rustik öppen spis som kan dekoreras med grov sten eller till och med grovt trä! Naturliga trägolv och otroligt högt i tak prydda med gamla träbjälkar är det bästa sättet att starta ett rustikt utrymme. Välj sedan möbler och tillbehör efter din smak och den stil du vill kombinera med rustik. Den rustika stilen kan vara maskulin och feminin, minimalistisk och shabby chic, jägarens reträttstil och vid havet – njut av galleriet nedan och bli förvånad över hur mångsidigt ett rustikt vardagsrum kan vara! Kolla in några fler tips för att skapa en rustik mysighet i ditt vardagsrum nere.

material

Trä, sten, tegel, läder och mörk metall är bara saken för att uppnå en rustik stil i ditt vardagsrum. Tänk på träväggar och golv, träbjälkar i taket (även om de imiteras) och lägg till mysiga trämöbler. Täck din eldstad med tegel eller sten och välj stenklädda väggar som ger ditt utrymme känslan av en stuga. Lädermöbler tillsammans med trä ger vardagsrummet en strukturell touch och ett ultimat rustikt utseende. Om du behöver använda metall – till eldstaden eller någon annanstans – välj mörk mörk metall och se lite rostig ut för att fortsätta inredningstemat.

Andra detaljer

Du kan också välja korgar för förvaring eller trälådor som ger rummet en perfekt rustik känsla. Få ved till rummet – det kan vara öppet för att få fram den rustika känslan här. Hjorthorn, träskivor, mysiga, fluffiga mattor och andra saker skapar en trevlig rustik atmosfär i rummet.

55 luftiga och mysiga rustika vardagsrumsmönster |  DigsDigs |  Bor.
72 luftiga och mysiga rustika vardagsrumsmönster |  Избушка, Дом, Горные.
Luftiga och mysiga rustika vardagsrumsmönster |  Rustikt vardagsrum.
18 mysiga rustika vardagsrum - Inlagda Barr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*