Loveseats för inomhus utomhus

Loveseats för inomhus utomhus

Loveseats uppträdde först på 1600-talet och var i grunden större stolar som adelsmän satt i för att ordna sina puffiga kläder. Vid den tiden blev de också populära bland par som åtnjöt integriteten för dessa platser, så bitarna fick sitt namn – ”kärleksplatser”. Idag är en älskad stol ett alternativ till en soffa, en mindre sittmöbel för ett litet vardagsrum, sovrum, gästrum eller hemmakontor. Om du letar efter en kommer du att älska denna sammanställning av de coolaste designerna på internet!

Vadderade kärleksstolar

En stoppad kärleksstol är en underbar bit att koppla av i! Det kan vara större eller mindre, med olika mönster, former och linjer, med alla typer av klädsel och detaljer, det är helt upp till dig och ditt utrymme. Det finns kärleksstolar för bokstavligen varje dekorationsstil och naturligtvis kan du välja en kontrasterande bit för att accentuera utrymmet. Prova en traditionell rostfärgad kärleksstol för ett modernt rum från mitten av århundradet, ett snyggt, tuftat pulverblått kärleksstol för ditt sovrum eller en lugnande grå för ett modernt bondgård. Neutrala kärleksstolar kan enkelt smälta i nästan vilket rum som helst, medan djärva och ljusa säten sticker ut och gör ett uttalande. Du kan skapa mer iögonfallande med textur som stenar en sammet eller läder kärleksstol. En kärleksstol hjälper dig att skapa ett läs- eller avkopplingshörn av dina drömmar, är ett trevligt förvarings- / sittelement i ditt sovrum eller fyller ett obehagligt hörn.

Inte vadderade kärleksstolar

Om stilen i ditt utrymme kräver en icke-stoppad kärleksstol, finns det också delar som detta! De flesta är rotting och korg som är utformade för att placeras utomhus och i dina utomhusområden. Du kan dock också stämma dem inuti, till exempel i utformningen av ett boho-vardagsrum eller entré.

Amazon.com: Resin Wicker Hanging Egg Loveseat Swing Chair, inomhus.
Hampton Bay Beacon Park Brown Wicker Outdoor Patio Loveseat med.
Hampton Bay Cambridge Brown Wicker Outdoor Patio Loveseat med.
Bay Isle Home inomhus / utomhus Sunbrella Loveseat Kudde och recensioner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*