Longline Blazer Jacket Idéer Kvinnor

Longline-kavajer och jackor är så mångsidiga att du kan bära dem vid alla typer av tillfällen, från arbete till avslappnad middag till formella evenemang. I det här blogginlägget ska jag presentera dig för många vackra sätt att bära långa kavajer och andra typer av långjackor. Dessa outfitidéer är så bra att de får dig att se slankare och längre ut. De gör också att du verkligen sticker ut från mängden eftersom inte alltför många är äventyrliga nog att prova något annat än vanliga längdjackor. Jag känner att långjackor är så underskattade i modevärlden att de inte nämns tillräckligt. Låt oss nu titta på några av de mest fantastiska idéerna och lösa mysteriet att ha på sig långa kavajer.

Använd en kjol med en långkavaj till jobbet

svart longline-kavaj med kjolarbete

källa

Om du behöver klä dig formellt eller halvformellt för att arbeta, är det en bra idé att ha en kjol med en longline-kavaj för att se mer feminin ut än att ha en standarddräkt. Förresten, om du måste ha kostymer på jobbet kan du kolla in mitt andra blogginlägg om ladylike sätt att bära kostym. När det gäller kjolen och den långa kavajkombinationen ser det bäst ut när kjolens längd är ungefär 2 till 3 tum över dina knän och längden på kavajen berör dina knän.

Bär den med skinny jeans och sneakers

Skinny Jeans Sneakers Longline Blazer

källa

För en avslappnad outfitidé som ser tillräckligt bra och skarp ut för avslappnade fredagar på jobbet är det en bra kombination att ha på sig en långärmad kavaj med smala jeans och sneakers. Denna outfitidé fungerar också riktigt bra för avslappnad middag och avslappnad dejting.

Använd en longline denimjacka med svarta skinny jeans

Longline denimjacka svarta skinny jeans

källa

När det gäller longline-jackor är longline-kavajen inte ditt enda val. När du kombinerar en tvättad blå longline denimjacka med en svart topp och svarta skinny jeans ser du helt snygg och vacker ut. Den svarta toppen och smala jeans kan redan hjälpa dig att se slankare ut. Jeansjackan med en lång sladd är optiskt något bredare än din kropp, så att du ser lång och smal ut.

Grå bomullslångjacka

Långjacka i bomull grå casual

källa

Det här är en underbar outfitidé om du vill se mer bräcklig och feminin ut. Mycket ofta när du tänker på att klä dig för att se ömtåliga ut, kommer bekväma tröjor och överdrivna toppar att tänka på. En grå bomullslångjacka fungerar faktiskt lika bra. Och inte bara det, det får dig inte att se kortare ut än andra överdimensionerade toppar.

Longline trenchcoat

Longline trenchcoat kvinna outfit

Longline trenchcoat är en bra höst- och vinteridé, och du kan para ihop den med nästan vad som helst för att se bra ut. En typisk avslappnad höstlook är kombinationen med smala jeans och en skjorta eller en linne. Under vintern kan du byta ut toppen med en stickad tröja med hög hals.

Ärmlös långjacka

Longline ärmlös jacka outfit idé

källa

Ärmlös jacka med långlinne kanske inte går mycket i vägen för att hålla dig varm, men den lägger till de detaljer du behöver för att se unik och vacker ut. Om du kopplar ihop den med vida shorts kommer du att se vacker och snygg ut och naturligtvis kommer du att sticka ut från mängden. Enligt min mening fungerar det bäst när du är musiker eller artist av något slag, eller när du har den konstnärliga genen i din karaktär. Denna outfitidé hjälper dig bara att uttrycka den delen av din karaktär med ditt utseende.

Jacka med lång huva

Longline Hooded Jacket Casual Street

källa

För en snygg, avslappnad streetlook, kombinera en långjacka med huva med skinny jeans och sneakers. Att para ihop den med pojkvänjeans är också en bra idé om du vill lägga till karaktär i ditt utseende. Kolla in vårt andra blogginlägg för det bästa sättet att bära pojkvänjeans.

Lång linje bomberjacka

Lång linje bomberjacka kvinnor

källa

Att para ihop en svart bomberjacka med en jeansskjorta, svarta skinny jeans och träningsskor ger dig det svala, mörka utseendet som du vill prova om och om igen. Det är en bra outfitidé för en avslappnad utekväll, speciellt om du bara vill umgås med dina flickvänner och inte vill klä dig för feminint.

Longline läderjacka

Longline läderjacka kvinnor

källa

Om du vill prova ett tufft och coolt utseende kan en longline-läderjacka eller en bikerjacka få dig att se väldigt vass och elegant ut. Koppla bara ihop den med en vit t-shirt eller linne, och jeans med en smal passform eller avslappnad passform med en rippad passform fungerar underbart.

Longline chiffongjacka

Chiffon långjacka skinny jeans

källa

Tyg kan göra stor skillnad i känslan som det ger ditt övergripande utseende. En chiffong longline jacka får dig att se chic och feminin ut. Att para ihop dem med smala jeans och klackade sandaler är en bra idé för höstkläder. Det fungerar bäst när längden på chiffongjackan nästan rör vid din fotled.

Longline fishtail jacka

Longline fishtailjacka med rippade jeans

källa

För ett lite upproriskt utseende kan du para ihop en långfiskad fiskjacka med rippade jeans. Fishtail-designen är den perfekta subtila touchen för att få dig att se mer nervös ut. Ibland på en dålig dag vill jag bara gå ut ensam, sätta på mig solglasögonen, se lite nervös och annorlunda ut än mig själv och göra mitt bästa för att komma ur dåligt humör så snart som möjligt.

Blommig långjacka

Longline blommig jacka

källa

Slutligen är den långa jackan med blommor ett hedervärt omnämnande att jag tvekade att sätta på listan. Även om du kan se bra ut med den här outfitidén om du stylar perfekt, och det är därför jag vill nämna den, rekommenderar jag verkligen inte att du provar den om du inte har världens bästa modekänsla för att få dig att bedöma. Att ha på sig en blommig långjacka kräver en lång och smal kropp och mycket självförtroende för att dra av denna outfit. Annars kan de lätt se tjocka och konstiga ut.

Så det finns några trevliga långjacka-idéer som jag tror kan hjälpa dig att klä dig mer snyggt och unikt. Min favoritidé är den ärmlösa långa jackan som får dig att se riktigt mer konstnärlig och vacker ut. Om du tycker att det här blogginlägget är till hjälp för dig, kolla in våra andra artiklar som har tips om outfitidéer, piercing, fitness och mer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*