Long Bomber Jacket Outfit Idéer

Long Bomber Jacket Outfit Idéer

Vintern är precis runt hörnet och du hittar fortfarande inte rätt jacka? Jag har goda nyheter till dig. Om du letar efter något unikt som håller dig varm och snygg samtidigt har jag rätt lösning. Jag presenterar en lång bomberjacka.

Den långa bomberjackan är en mycket utökad version av den klassiska bomberjackan. Det är väldigt varmt och bekvämt. Med den här jackan kan du vara säker på att du inte kommer att känna vintern.
Du kan utforma den med jeans, byxor eller till och med med klänningar. Det är inte den sportiga typen av kläder, även om det ser ut som det.
Du kan till och med överväga att bära den här högklackade jackan. Lita på mig; Du kommer att spika denna outfit.

Du kommer alltid att ha mördarkläder med dessa 15 outfitidéer som jag förberedde åt dig idag!
Bläddra ner för att lära dig mer om hur du bär en lång bomberjacka.

Snygg med sneakerstövlar

lång bomberjacka sneaker stövlar
källa
Grön oliv är den typiska färgen för bomberjackan. Jag tycker att tjejer gillar det mest.
Här ser vi kombinationen av en lång bomberjacka, svart tröja och jeans. Du kan bära den vita knappen under tröjan för ett superklassigt utseende. Kombinera allt med sneakersskor.

Lång bomberjacka med klackar

lång bomberjacka höga klackar
källa
Om du tycker att den här jackan bara är grundläggande sportkläder, ta en titt på det här fotot. Ja, det kan utformas med superhöga klackar!
Den här jackan är jättebra när du vill bryta upp den helt svarta outfit. Använd den med svarta jeans, en halsduk och en mysig svart tröja.

Lång bomberjacka och ränder

långa bomberjackor
källa
Den här gröna bomberjackan matchas perfekt med en av dessa viktiga toppklammer. Det kan vara en bra utomhusdräkt för långa promenader under de kalla vinterdagarna.
Lita på den här jackan, du kommer inte att känna det när temperaturen når noll.

Elegant look med bomberjacka

lång bomberjacka arbetskläder
källa
För mig är detta den perfekta balansen mellan sportiga och snygga basfoder. Jag älskar det när modeflickor kombinerar olika stilar i en outfit.
Den här eleganta, eleganta knäppta skjortan med mörka jeans är den perfekta dräkten för jobbet. När du behöver känna dig varm, lägg bara den långa bomberjackan på axlarna så är det allt.

Klassiskt utseende med en lång bomberjacka

lång bomberjacka klassiker
källa
Kombinationen av svarta jeans och vit t-shirt kommer aldrig att gå ur stil. Du kan kombinera den med vilken annan färg som helst, som olivgrön, vit, beige eller till och med gul.
Du kan vara säker på att du kommer att vara snygg och trendig oavsett vart du går.

Rosa lång bomberjacka med klistermärken

lång bomberjacka rosa klistermärke
källa
Unga tjejer bör ha ljusa färger som rosa, blå eller gul om de vill bli uppmärksamma. Denna långa bomberjacka i en vacker babyrosa kan kombineras med Vans-sneakers, svarta jeans eller en bomullsklänning. Du kan ha en DIY-outfit genom att sätta klistermärkena ovanpå din jacka.

Bourgogne och olivblandning

lång bomberjacka vinröd olivgrön
källa
Lång bomberjacka är en utmärkt vinterklammer. Du kan utforma den med nästan vilken färg som helst. Dessutom visar jag hur det ser ut i kombination med vinrött.
Det ser verkligen bra ut! De bordeauxfärgade stövlarna med crop top och vita knappbälgar gör en fin kombination.

Snygg i en lång bomberjacka

lång bomberjacka elegans
källa
När du ser denna outfit kan du vara säker på att bomber inte bara är ett sportigt plagg. Som du kan se kan du utforma den med en superslank hög midja svart tröja och en fantastisk läderväska. Jackan har rosa broderade detaljer.

Blå bomberjacka med leggings

lång bomberjacka blå
källa
Så när du går till gymmet kan du alltid räkna med att den blå långa bomberjackan håller dig varm efter träningen. Du kan bära denna outfit med svarta leggings, bekväma sneakers och en crop top.

Statement djur tryck stövlar

lång bomberjacka stövlar djur tryck
källa
Grön lång bombplan är perfekt för sådana avslappnade kläder. Allt du behöver göra är att lägga till ett uttalande som gör dig unik. Kombinera din jacka med en klassisk vit t-shirt, mörka jeans med hög midja och stövlar med djurtryck med blockklackar.

Röd bomber och vit klänning

lång bomberjacka röd
källa
Inte varje bombplan är tillverkad av grönt material. Detta är det fantastiska exemplet på hur man stylar den ljusröda materialbomberjackan. Använd den med en lång vit klänning och svarta oxfordskor. Det ser unikt och spännande ut.

skikten

lång bomberjacka lager
källa
Att lägga häftklamrarna är en mycket kreativ sak. Börja med jackan. Bär din långa svarta bomber med en blå stickad tröja och en ruffad midikjol. Denna outfit ser bara bra ut och unik. Avrunda det hela med de vita Stan Smith-sneakersna.

Mjukrosa lång bomberjacka

lång bomberjacka, ljusrosa
källa
Två färgade kläder är lätta att ta på och ser riktigt bra ut. Därför bör du kombinera din känsliga rosa bomberjacka med den vita miniklänningen. Du kommer att exponera dina ben, så var noga med att ha ett par uttalande skor, som dessa snörskor på bilden ovan.

Superlång bomberjacka

lång bomberjacka superlång
källa
Denna kompletta olivgröna militära outfit är perfekt för de dagar då du inte har någon inspiration att bära. Det betyder inte att du inte ser trendig eller snygg ut. Tvärtom, dessa häftklamrar ger dig ett enkelt, men alltid snyggt utseende.

Burgundy lång bomberjacka

lång bomberjacka vinröd
källa
När du har en uttalande jacka som den här kan resten av din outfit vara enkel och ren. Bär din vinrött bomberjacka med en rak svart klänning och vita plattformssneakers. Den ser ung och avslappnad ut.

Lång bomberjacka var förmodligen inte på din favoritjackalista. Förhoppningsvis efter att ha läst den här artikeln om henne och alla dessa outfitidéer kommer du att överväga att köpa en.
Plagget i sig är väldigt praktiskt. Det är varmt och mycket mångsidigt. Du hittar den mest i olivgrön, men också i andra färger och nyanser.

Jag hoppas att du tyckte om att läsa den här artikeln.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*