Long Blazer Outfit Idéer

Long Blazer Outfit Idéer

För att se snygg och elegant ut är det en bra idé att ha en blazer på jobbet. Men om du vill ha extra unikhet och bris kan du bära den långa kavajen. Vissa människor kanske tror att den långa kavajen endast är för de långa och smala människorna. Så länge du är i ganska bra form och vet vilka delar du ska ha, blir det inte svårt för dig att dra av dem. För att göra saker ännu enklare har jag sammanställt några riktigt fina idéer för långa blazerkläder åt dig. Låt oss titta på dem nu.

Grå lång kavaj med vit skjorta och svarta mini lädershorts


källa

Här är vad du vill göra för att forma denna eleganta och luftiga outfit. På toppen bär du en vit och ljusgrå vertikalt randig skjorta med knappar och en grå lång kavaj. Koppla ihop dem med svarta lädershorts. Bär ett par svarta läderstövlar för skorna för att göra klädseln i stil.

Svart och vit randig lång kavaj med grå tröja och minikjol

svartvit randig lång kavaj med grå tröja och minitröja
källa

För att få den snygga och eleganta affärsavslappnade outfit kan du bära en grå tröja med en svart och vit vertikal randig lång kavaj med en avslappnad passform för att skapa några snygga lager. Kombinera den med en svart minikjol i läder. Bär ett par svarta balettlägenheter för skorna för att slutföra utseendet.

Blushrosa lång slim fit-kavaj med svart linne och smala jeans

Rouge rosa lång, slim fit blazer med svart linne och smala jeans
källa

Här är en svart och rodnad look som kan få dig att se snygg och damlik ut samtidigt. För toppen kan du bära en svart linne med rund hals och en rodnande rosa långkavaj. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. För skorna, ha ett par rodnande mockaklackar med spetsiga tår för att komplettera utseendet.

Svart longline-kavaj med vit, ribbad tröja med djup V-ringning

svart longline-kavaj med svart ribbad tröja med djup V-ringning
källa

Detta är en snygg och snygg outfit som är förvånansvärt lätt att ta av. För toppen bör du ha en svart lång kavaj med en vit ribbad tröja med låg klippning för att se sexig ut. Koppla ihop dem med blå skinny jeans. Bär ett par svarta sneakers för skorna för att komplettera outfit med en avslappnad twist.

Vit lång kavaj med linne med en urringning och blå skinny jeans

lång vit kavaj med linne med en urringning och blå skinny jeans
källa

Här är en annan sexig casual casual outfit som du kan bära för semi-formella evenemang också. För att forma det här utseendet kan du bära en vit, passformig linne med en urringning. Koppla ihop den med en vit lång kavaj. För resten av utseendet kan du bära blå skinny jeans och ljusrosa fotledsremmar med öppna tår.

Svart jacka med blå super mini denim kjol

svart jacka med blå super mini kjol
källa

Detta är ett mycket enkelt och rent utseende som kan få dig att se väldigt attraktiv och smal ut. För att forma det här utseendet kan du helt enkelt ha på dig en vit linne med en svart lång kavaj. Kombinera dem med en blå bodycon-minikjol. Använd ett par korta mockaskor för skorna för att ge extra stil till utseendet.

Vit longline-kavaj med svarta mockafotstövlar

vit longline-kavaj med svarta mockaskor
källa

För att uppnå detta konstnärliga och snygga svartvita utseende kan du ha på dig en vit t-shirt med scoop-hals och en vit kavaj. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. För skorna, ha på dig ett par svarta mockafotstövlar för att komplettera klädseln i stil. Slutligen bär en svart läderhandväska för att se snygg och elegant ut.

Röd siden mini-slida klänning med långfodrad jacka

röd siden miniklänning med långjacka
källa

Här är vad du behöver göra för att få den här coola och iögonfallande svartvita arbetsdräkten. Bär en röd siden ärmlös slida klänning med en svart lång kavaj för några underbara lager. Bär dem med svarta mocka balettklackar för att komplettera utseendet.

Svart och vit rutig lång kavaj med mini-skiftklänning

svartvit rutig lång kavaj med mini-skiftklänning
källa

Detta är en ganska mysig och lite sofistikerad outfit som är perfekt för företagsevenemang. För att uppnå detta utseende kan du bära en svart miniklänning med rund hals. Koppla ihop den med en lång svartvit rutig kavaj för att se unik och konstnärlig ut. Använd skorna ett par grå mockaskor i mitten av kalven.

Grå kavaj med mörkblå skinny jeans och oxfordskor

grå kavaj med mörkblå skinny jeans och oxfordskor
källa

För att uppnå denna minimalistiska och smarta affärsavslappnade outfit kan du bära en grå t-shirt med en lång grå och svart rutig tweed-kavaj på toppen. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans. För skorna, ha ett par svarta oxfordläderskor för att slutföra klädseln i stil.

Svart longline-kavaj med läderjackor och ankelstövlar

svart longline-kavaj med läderjackor och ankelstövlar
källa

För att forma denna snygga helt svarta outfit, här är vad du vill göra. Bär en svart blus med knappar och en svart, lång, smal kavaj för toppen. Kombinera dem med en svart skinnläder. För skorna, ha på dig ett par svarta ankelstövlar i läder för att komplettera klädseln i stil. Om du vill se ännu mer elegant och elegant ut, kan du lägga till en svart läderkoppling i mixen för att komplettera det supercoola utseendet.

Vit chiffongblus med svart mini-bodycon-kjol

vit chiffongblus med svart, figurkramande minikjol
källa

Du kanske har använt den vita skjortan och pennkjolskombinationen många gånger, men kläderna känns helt nya när du parar ihop den med en lång kavaj. Du kan till exempel ha på dig en vit chiffongblus med en svart lång kavaj och en svart svart bodycon-kjol. Koppla ihop dem med svarta klackar för att slutföra kläderna.

Grå lång kavaj med svart västklänning

grå lång kavaj med svart västklänning
källa

För att uppnå detta snygga lager i lager kan du bära en vit skjorta och en svart miniklänning. Koppla ihop dem med en lång grå kavaj för att skapa fina lager. För skorna, ha ett par svarta stövlar i läder med öppna tår för att komplettera klädseln i stil.

Hoppas du tycker om de långa blazer-outfitidéerna som jag just delade med dig. Prova dem så kommer du att älska det snygga och snygga utseendet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*