Ljusblå blusoutfitidéer

Ljusblå blusoutfitidéer

Det är ingen tvekan om att den vita blusen är så säker för arbete att du knappast kan se dålig ut. Det finns faktiskt ett alternativ som är lika lätt att utforma men har en särskilt uppfriskande känsla. Denna underbara artikel är den ljusblå blusen som är föremål för detta blogginlägg. Ett av de enklaste sätten att se bra ut med dem är att para ihop dem med vita byxor. För att visa dig fler stylingalternativ har jag sammanställt en lista med riktigt bra idéer för ljusblå blusoutfit. Låt oss komma in direkt.

Ljusblå kortärmad blus med knappfästning och svarta skinny jeans


källa

Som nämnts tidigare kan den ljusblå och vita färgkombinationen få dig att se uppfriskande och vacker ut. Å andra sidan kan den ljusblå och svarta färgkombinationen få dig att se ganska snygg ut. Du kan till exempel ha en ljusblå kortärmad skjorta med knappar och svarta skinny jeans för att se cool och elegant ut. Använd svarta balettlägenheter för att pryda utseendet snyggt.

Ljusblå chiffongblus med knapplås och svarta, flytande mini-shorts

ljusblå chiffongblus med knappstängning och svarta, flytande mini-shorts
källa

För ett mer ungdomligt och damligt utseende kanske du vill visa upp dina långa ben lite. Till exempel kan du bära en ljusblå chiffongblus med svarta flytande mini-shorts för att se elegant och uppfriskande ut. Använd ljusrosa klackar och en brun läderhandväska för att se ännu mer attraktiv ut.

Ljusblå blus med mörkblå kortärmad tröja

ljusblå blus med mörkblå kortärmad tröja
källa

För ett mer snyggt utseende kanske du vill prova den här lagrade klädseln. För toppen, bär en ljusblå lätt överdimensionerad blus som inte är undangömt och topp med en kortärmad, beskuren marinblå tröja för några fina lager. Kombinera dem med manschetterade blå jeans och bruna spetsiga tåstövlar för en snygg twist.

Ljusblå knapp-up skjorta med slim fit jeans

Ljusblå skjorta med knappar och jeans med smal passform
källa

Detta är en mycket enkel och lite pojkaktig outfit som kan användas för att se elegant ut på jobbet. För att uppnå detta minimalistiska utseende kan du helt enkelt ha på dig en ljusblå krageblus och stoppa den i ett par blå smala jeans. Koppla ihop dem med svarta ballerinor för att se professionella och enkla ut.

Ljusblå blus med volangfåll och svart läderjacka

ljusblå blus med volangfåll och svarta läderjackor
källa

Om du vill se snyggare ut är det enklaste sättet att lägga till ett läderelement i din outfit. Till exempel kan du bära den här överdimensionerade ljusblå blusen med en volangfåll med en svart skinnläder. Använd svarta remmar och en svart läderhandväska för att se ännu snyggare ut.

Blå knapp upp skjorta med sönderrivna pojkvänjeans

blå skjorta med knappar och rippade pojkvän jeans
källa

Om du gillar att ha en pojkvänstil på jobbet, här är något bra som är ganska lätt att ta av. Bär en ljusblå blus med knappar på toppen. Koppla ihop den med blå pojkvänjeans. Lägg till ett par ljusrosa spetsiga tåklackar i en brun läderduschväska för en avslappnad look.

Blå knapp-up skjorta med ljusrosa longline blazer

blå skjorta med knappar och ljusrosa långa kavajer
källa

För en elegant affärsutseende kan du bära en ljusblå skjorta med knappar och en ljusrosa longline-kavaj över axlarna. Team dem med svarta skinny jeans och vita spetsiga klackar. För att se ännu mer attraktiv och elegant ut, kan du bära en ljusrosa och vit kopplingsväska med prickar för att krydda utseendet.

Ljusblå blus med vita skinny jeans

ljusblå blus med vita skinny jeans
källa

Det här är inte bara en ljusblå blus. Om du tittar noga kommer den faktiskt med snygga spetsdetaljer på axlarna. Koppla ihop den här vackert designade blusen med vita skinny jeans och en rodnande läderhandväska. Använd heta spetsiga klackar för att se mer ladylike och märkbar.

Använd den med vita mini-spetsshorts och en rosa läderhandväska

vita minispetsshorts och rosa läderhandväska
källa

Detta är ett mycket kreativt sätt att utforma en ljusblå blus. Som en bonus kan denna typ av styling få dina ben att se långa och magra ut. Bär en ljusblå skjorta med knappar för mer information. Koppla ihop den med vita minispetsshorts. Använd vita och svarta prickar för att se vackra och vackra ut.

Ljusblå och vit randig skjorta med knäppta jeans

ljusblå och vit randig skjorta med knappar och rippade jeans
källa

Om du vill att din skjorta ska vara lite annorlunda än vad andra har på sig, är en ljusblå och vit randig blus med knappar ett ganska bra alternativ. För att skapa ett unikt och uppfriskande utseende kan du bära vita skinny jeans och vita sandaler.

Ljusblå halvärmad blus med svart minikjol

ljusblå halvärmad blus med svart minikjol
källa

För er som är vana vid att ha på sig pennkjolar på jobbet, här är en lättare och mer ungdomlig version av er. Bär en ljusblå skjorta med halva ärmar och en svart minikjol med en avslappnad passform. Koppla ihop dem med svarta mockaskor istället för klackar för att se mer tilltalande ut.

Chambray-skjorta med jeans och rött bälte

Chambray-skjorta med jeans och rött bälte
källa

För att få ett snyggt och lite unisex-utseende kan du bära en ljusblå chambray-skjorta med knappar och blå skinny jeans. Använd ett rött läderbälte mellan dessa bitar för att se snyggare ut. För skorna kan du bära ett par ankelstövlar i kamelmocka för att ge en snygg touch till utseendet.

Ljusblå blus med volang i ärmarna på axlarna och utsvängda jeans

ljusblå blus med volang i ärmarna i axlarna och utsvängda jeans
källa

Detta är en väldigt attraktiv casual casual outfit som skiljer sig väldigt mycket från din typiska skinny jeans outfit. Använd en ljusblå volang axelblus för toppen. Kombinera den med ett par blåa jeans som kanske inte är lika trendiga som skinny jeans men som får dina ben att se långa ut. Använd svarta klackar för ett rent och smart utseende.

Ljusblå blus med klockärmar och rutiga byxor

ljusblå blus med klockärmar och rutiga byxor
källa

För ett damliknande och uppfriskande utseende kan du bära en ljusblå klockhylsa med ljusblå och vit rutig, smal, beskuren byxa. Använd vita spetsiga tåklackar för skorna för att slutföra denna uppfriskande outfit.

Hoppas att du gillar de ljusblå idéerna om blusoutfit som jag just nämnde. Där är kläder lätt det enklaste sättet att se uppfriskande och glada ut på jobbet. Testa dem och se om de kan ge dig ett bättre humör under dina hektiska arbetsdagar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*