Ljusa böhmiska badrumsdesignidéer

Ljusa böhmiska badrumsdesignidéer

Vill du se en originaldesign? Letar du efter ljusa färger men god smak? Tveka inte att välja den bohemiska stilen för ditt utrymme! Den är original och färgstark och perfekt för dem som älskar glada och saftiga utrymmen. När du gör badrum bohemiska, var försiktig så att du inte överdriver det med färger och texturer. Lägg bara till några knäppa plattor, en duschridå, gröna växter och tillbehör – massor av saker du kan göra själv. Kombinera boho-chic med en annan stil: rustik, romantisk, feminin, minimalistisk eller klassisk, för boho-chic gnistrar ljusare. Kolla in idéerna nedan och njut!

Boho badrum

Hur klär du ut boho chic i ditt badrum? Börja med kakel – föredra färgglada eller monokromatiska mönstrade kakel i marockansk stil – en meningsfull vägg eller golv räcker för en önskad effekt. Placera en utsmyckad träskärm som inredning eller kläm fast den i fönstret för integritet, häng utsmyckade speglar och marockanska lyktor, och ett klo fotbadkar passar perfekt i rummet. Rock vintage-konsoler och fåfängor, placera massor av krukväxter och mycket grönska – de kan inte vara överst i ett boho-utrymme. Komplettera utseendet med ljusa boho-textilier: mattor, handdukar, gardiner och klädsel.

Andra badrum med boho-detaljer

Boho chic-stilen ger färg, mönster och livnar nästan alla andra stilar: rustik, modern, modern, minimalistisk, glamorös, vintage och shabby chic. Du kan skapa ett badrum i vilken stil som helst och sedan bara krydda det: boho-mattor, handdukar, lägg till en duschdraperi, sätt en sniden träskärm på fönstret, häng marockanska lyktor, häng korgar för förvaring eller använd dekorativa korgar och konstverk som planteringsvägg.

Böhmiska sidor |  Litet badrum inredning, Vintage badrum, badrum.
58 ljusa böhmiska badrumsdesignidéer - DigsDi
36 ljusa böhmiska badrumsdesignidéer |  Vintage badrum.
58 ljusa bohemiska badrumsdesignidéer - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*