Live Edge Möbelidéer

Live Edge Möbelidéer

Naturlig inredning är väldigt populär nu – att ta med lite natur in i ditt hem är en fantastisk och livlig idé. Om du har följt oss har du redan sett grenlampor av olika slag och idag fortsätter vi temat med Live Edge-möbler.

Live Edge-möbler är hisnande – det här är ren natur som kommer till ditt hem! Dessa enskilda möbler med levande kanter ser fantastiska ut i moderna, moderna och minimalistiska interiörer och kan naturligtvis också användas i andra rum. En annan fördel är att du får en unik dekor eftersom samma träbitar inte finns. Du behöver inte för mycket – bara en bit räcker för att göra ett naturligt uttalande i ditt utrymme och alla ögon kommer att riktas mot det. Du kan också göra en sådan bit själv – det finns inget svårt med det. Behöver du några exempel? Kolla in dem nedan!

Live Edge-skrivbord och -tabeller

När vi använder Live Edge är skrivbord och bord de mest populära sakerna som du kommer att se. Dessa kan vara skrivbord, mat- och soffbord och till och med konsolbord. Bordet eller skrivbordet kan vara stort eller litet och av olika typer och färger. Välj kontrasterande ben – hårnål eller metallben för att göra din bit ännu svalare.

Live Edge-huvudgavlar

Förstärka ditt sovrum med ett Live Edge-huvudgavel – det blir spektakulärt! Välj en kontrasterande nyans för att få rummet att se djärvare ut med sina linjer, former och texturer. Njut av brister i trä!

Live Edge-hyllor

Live Edge-hyllor ger ditt utrymme en naturlig och kantig känsla. Du kan enkelt skapa några levande kant flytande hyllor själv och lägga till dessa i stället för en fåfänga i ditt badrum eller någon annanstans. Bli inspirerad!

Live Edge trämöbler och dekorationsidéer för Ho
live edge matbord - Google Sök |  Rustika ekmöbler.
Matbordsbänkar till salu #homedecor 2020 |  Levande kant trä.
24 Chic Live Edge-trämöbler att försöka - Shelterne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*