Litet utrymme dekorera misstag

Litet utrymme dekorera misstag

Brist på utrymme är ett vanligt problem idag och många husägare letar efter sätt att göra sitt hem större. Vi har sammanställt några vanliga misstag du kan göra när du dekorerar som gör att ditt utrymme verkar mindre. Låt oss titta på vad vi ska undvika.

Extremt stora soffor

Alla älskar stora hörnsoffor som rymmer alla dina vänner som har besökt. Tänk dock på att en sådan soffa gör att rummet känns mindre om ditt utrymme inte är tillräckligt öppet. En stor hörnsoffa kan bara placeras i ett stort öppet utrymme. Om du inte har det men fortfarande behöver några sittlösningar, välj solstolar och bekväma stolar eller fåtöljer.

Inte tillräckligt med ljus

Om du inte har tillräckligt med ljus kommer varje rum att vara mindre än det är. För att undvika detta, använd flera ljusskikt: en ljuskrona, några lampor och lampor, extra strålkastare och eventuellt ljus. Om du inte vet hur du lägger till lampor för att skapa ett harmoniskt utseende, ge älvor ett försök – de passar alla interiörer, gör det välkomnande och inbjudande och kan hängas på vilken vägg som helst eller hängas som en gardin.

För mörka väggar

Atmosfäriska interiörer är mycket populära dessa dagar, och alla mörka nyanser verkar välkomna. Men kom ihåg att med dem kommer ditt utrymme att se mycket mindre ut. Ljusa väggar är mycket bättre för att göra ditt rum mer rymligt. Om du verkligen vill ha något mörkt eller färgstarkt, överväg en accentvägg – inget annat krävs här, såvida inte accentväggarna är mycket populära.

För många matchande färger + inga mönster

De flesta formgivare råder att hålla inredningen vit om den är liten – den utvidgar visuellt utrymmet och är lätt att justera, men ett sådant rum ser för sterilt ut. Gör inte inredningen för passande – oavsett vilken färg eller nyans du har valt, ställ in accenter och accenter i kontrasterande eller liknande färger. Det kommer att göra ditt utrymme mer intressant, personligt och inbjudande medan du lägger till djärva utskrifter här och där som får alla att glömma att utrymmet är litet och bara titta på dem. Du behöver inte mycket – bara några mattor, gardiner eller kuddar och det är det.

15 små misstag för att dekorera utrymmen
Small-Space #Decorating #Mistakes to Avoid - #Luxury #Home #Decor.
20 misstag att undvika vid dekorering av litet utrymme
25 Small-Space Decorating misstag att undvika - Lyxig heminredning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*