Litet trähus

Litet trähus

I samarbete med ENJOYWORKS designade ERI SUMITOMO ARCHITECTS ett litet trähus i Hayama, Japan, i ett område omgivet av frodig grönska. Den minimalistiska fasaden med vertikala träskivor klädde en fascinerande interiör med en böjd ”gardin” gjord av akrylpaneler och hemlockgaller, vilket skapar en liten åtskillnad mellan offentligt och privat utrymme. Japanska arkitekter och designers fortsätter att överraska oss med sina lösningar för kreativitet och svalhet.

Bottenvåningen har ett delvis dubbeltak med gardinen ovanför som korsar interiören från norr till söder med en lutning mot taket. Flera fönster skars ut ur gardinen, vilket möjliggjorde en anslutning till golvet under samtidigt som de genomskinliga panelerna skyddades. Panelerna verkar vita under dagen, men ljuset lyser igenom på natten, vilket gör att hela huset känns som en lykta och samtidigt bibehåller viss integritet.

Interiören är verkligen minimalistisk och mycket enkel men så funktionell som möjligt. Färgschemat är helt vitt, med ljust naturligt trä och plywood som är generöst integrerade i inredningen. Köket, som är ett av de mysigaste rummen i huset, har eleganta plywoodskåp med betongplatta och backsplash samt en matplats som består av träbord och bänkar. Ett litet hemmakontor är fortfarande mycket funktionellt: det finns ett flytande skrivbord, några öppna hyllor och tillräckligt med ljus för arbete. Ingången är liten men praktisk, med öppna hyllor för skor som sparar lite utrymme. Kolla in det här ultraminala huset och bli inspirerad!

Minecraft - Hur man bygger ett litet trähus - YouTu
Små trähusarkitektur Design Cabin Ideas - Hemgalleri.
MINECRAFT: Hur man bygger litet trähus |  Minecraft-hus.
Semester Prefab hus Familj Uk Litet trähus - Köp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*