Litet loft med inbyggda möbler

Litet loft med inbyggda möbler

Ett litet hem kan vara coolt när det är välorganiserat och varje tum utrymme används till fullo utan att kompromissa med stilen. Här är ett av de hus som erbjuder maximal funktionalitet samt cool design och inredning.

Den här lägenheten renoverades av arkitekterna Heren 5 och möbeldesignern Paul Timmer. Det är bara 45 kvadratmeter i diameter, men takhöjden på 3,4 meter fungerar underbart till sin fördel. Lägenheten ligger på bottenvåningen i byggnaden och dess planlösning har varit strategiskt organiserad, med de gemensamma utrymmena som placeras genom de stora fönstren där de får gott om solljus och vacker utsikt medan de privata områdena är osynliga. En riktigt cool funktion i den här lägenheten är det lilla sovrummet precis ovanför köket. Den nås via en smal trappa till höger om köksmodulen och använder det höga taket på ett mycket praktiskt och coolt sätt.

Loftbädden är inte det enda den här lilla lägenheten har. Det finns ytterligare en som kan dras ut från under plattformen, den under trappan. Den förblir dold för det mesta och används bara när gästerna stannar längre.

Litet Amsterdam Loft med inbyggda möbler - DigsDi
Sovrum: Inbyggda loftytor: Remodelista |  Barnloftbäddar, barn.
Loft Buiksloterham |  heren 5 architecten |  Inbyggda möbler.
IKEA US - Möbler och heminredning |  Stuva loftbädd, Loft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*