Litet L-format kök

Litet L-format kök

Vad kan vara mindre bekvämt än ett litet kök? Bara ett litet kök med fönster på två väggar! Omöjligt att använda för förvaring kommer du att säga, men nej – det här köket kommer att bevisa att du har fel.

Ursprungligen var detta kök en korridor mellan två lägenheter, men designern Milagros Aguera bestämde sig för att göra det till ett kök. Den nya designen syftade till att få ut det mesta av detta utrymme. Köket är L-format och fönster på två väggar förhindrar inte att rummet används funktionellt och bekvämt.

Köksdörrarna glider för att spara utrymme, och ett annat smart trick var överflödet av ljusa ytor som gör att utrymmet verkar större. Vita skåp, bänkskivor, huva och fönsterramar uppvägs av mörka golvplattor och mörkt trä på stolen och bordet. Den blå geoprintade tapeten fick rummet att se högre ut.

Glasskåp hängdes över spisen när resten av väggarna tas upp av fönster. Det finns också en lång hylla under fönstret som hjälper till att hålla allt du behöver till hands. Du kan se ett stort skåp i flera delar i hörnet, det gömmer också kylen. Köksön fungerar också som matbord och erbjuder gott om förvaringsutrymme.

L-formade kök: idéer och bilder för köksplanering |  Liten.
Litet L-format marinblått köksskåp OP18-L04- OPPEIN |  Den.
20 vackra och moderna L-formade kökslayouter - hemtrevligt.
L-formade köksidéer Uk |  Litet lägenhetskök, L-formad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*