Liten öppen layoutdekor

Liten öppen layoutdekor

Öppna layouter är extremt populära i design idag eftersom de gör att du kan få ut det mesta av ditt utrymme och helt översvämma det med ljus, men vi ser vanligtvis stora rum. Vad händer om du har ett mindre rum och ändå vill skapa en öppen planlösning där? Oroa dig inte, det finns många alternativ och tips som kan hjälpa dig att designa dina behov. Låt oss ta en titt på dem!

Bli minimalistisk med möblerna

Möbler är alltid det viktigaste i alla rum. När du har ett mindre utrymme som du vill hålla så öppet som möjligt är det enklaste sättet att gå stort. Du kan säga att detta inte alls är logiskt, men det här är ett traditionellt tips för alla små utrymmen: möbler i stort format gör att utrymmet ser öppnare ut än många mindre bitar som rör det. Till exempel erbjuder en enda stor soffa fler sittplatser än många enskilda stolar, vilket gör att ditt utrymme ser rörigt ut. Beroende på rumslayout kan du lägga till en lång soffa, sektion eller till och med en kärleksstol.

Håll det ljust

Den vanliga regeln för öppna layouter är att vara neutral och lägga till ljusa accenter om det behövs. Mindre öppna ytor är inget undantag. Lättare färger säkerställer att rummen känns fria och öppna. Om du håller området väl upplyst kommer det att kännas öppnare, eftersom mörkare rum vanligtvis automatiskt känns stängda. Du kan överväga saker som stora fönster eller takfönster. Detta gör att naturligt ljus kan strömma in i rummet. Om de inte är ett alternativ, välj snygga ljuskronor och olika lampor som du gillar.

Skapa ett fokus

En kontaktpunkt är ett måste i alla rum, oavsett om det är en öppen layout eller inte, eftersom det ger rummet ett visuellt intresse. Ett kontaktpunktelement lägger till mycket stil i ditt utrymme utan att röra det mindre området på det sätt som design med fler arbetsdelar kan. Du kan inkludera en accentvägg, en öppen spis, antingen äkta eller falsk, en enda större, djärvare möbler eller en bit stor väggkonst. Ordna resten av dina möbler runt denna kontaktpunkt så att de blir synliga.

Små öppna planritningsdesignidéer, bilder, renovera och ... |  Öppen .
Arkitektur Små öppna planritningsidéer utgör en perfekt union för.
20 bästa idéer för litet kök i öppen planlösning |  Bor.
20 bästa idéer för litet kök i öppen planlösning |  Öppen .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*