Liten multifunktionell lägenhet

Liten multifunktionell lägenhet

Cité Arquitetura avslutade nyligen en 32 m² stor studiolägenhet i Rio de Janeiro för en kund som inte bara behövde en plats att bo utan också att arbeta. För att uppnå detta var designteamet tvunget att få varje kvadratcentimeter att fungera, med möbler som utförde flera uppgifter. Resultatet är Studio Mescla, ett bekvämt hem för boende, för människor och för arbetsmöten.

En av de viktigaste möblerna var sängen, en design designad i samarbete med LZ Studio som utgör rummets kontaktpunkt. Sängen skapades för att anpassa sig till ägarens behov hela dagen. Den har olika ryggstöd som kan röra sig för olika funktioner.

Förutom sängen behövdes bara matbordet, ett par stolar och en fåtölj. Taket var handmålat för att efterlikna utseendet på grafpapper för extra konsistens och visuell tilltalning, medan den långa väggen var klädd i paneler målade gröna för att få en färg.

Matbordet fungerar som ett skrivbord under dagen eller som ett extra köksbord om det behövs. Den väggmonterade TV: n kan ses från sängen eller användas för arbete vid bordet. De inbyggda förvaringsskåpen har en nedre sektion som ger ytterligare sittplatser om fler personer är närvarande.

Liten och multifunktionell lägenhet som även har plats för AP
Multifunktionella möbellägenheter: liten lägenhet i Lond
450 SF Liten lägenhet med ett stycke multifunktionell inredning
Glidande modulära avdelare förvandlar enkelt en liten interiör.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*