Liten lägenhet plattform säng

Liten lägenhet plattform säng

SVOYA Studio avslutade nyligen den moderna interiören i en liten lägenhet på 39 m² i Odessa, Ukraina. Den här lägenheten är ett bra exempel på hur du kan dra ner en liten lägenhet för att göra den funktionell och utan att kompromissa med stilen.

När du går in i lägenheten hälsas du av vardagsrummet och en stor trä accentvägg med dold belysning och en mindre vit vägg med gott om lagringsutrymme. Trä accentväggen i vardagsrummet omsluter kök och matplats. Köket har minimalistiska vita skåp, inbyggda apparater, en grå bänkskiva och en enkel flytande trähylla.

Vid ytterdörren finns en dold dörr i trä accentväggen som öppnas för att avslöja badrummet. Golv-till-tak-rektangulära plattor i vertikalt arrangemang täcker väggarna, medan en träfack med en vit bänkskiva passar alldeles intill duschen, som är åtskild av en glasruta. Matsalen visas med ett svart matbord och några stolar. Det öppna sovrummet ligger på en plattform. Sängen ligger i ögonhöjd med fönstret och erbjuder havsutsikt medan du vilar. Badrummet är klädd i vanliga vita plattor och det finns ett duschområde i hörnet.

Färgschemat är neutralt, med vita, gråa och naturliga toner; Zonerna är subtila men ändå elegant uppdelade. Till exempel är sovrummet åtskilt av en inramad minivägg gjord av frostat glas. Det finns två lager av ljus – små inbyggda lampor och långa svarta taklampor för att fokusera detta eller det här området.

Liten lägenhet med en perfekt planerad inredning |  Vardagsrum .
Denna lilla lägenhet utsåg utrymme för sovrummet genom att placera.
Små lägenhetsidéer - en plattformssäng med gott om Stora
Små rymdhackar: 24 knep för att bo i små lägenheter |  Urbani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*