Linne skjortor

Linne skjortor

Linnetröjor är bekväma och väldigt lätta och avslappnade skjortor för män och kvinnor. Den naturliga fibern som erhålls från lin ger de kortärmade eller långärmade linnetröjorna sitt speciella utseende och sin sommarliga elegans.

Klassificering av kategorin linnetröja

Linnetröjor är gjorda av ett mycket speciellt material. Som ett alternativ till bomull blir linne allt viktigare som en ekologisk naturlig fiber.

Tillverkning

Linnefibrerna extraheras från linväxtens eller linväxtens stjälkar, och det är långt kvar att gå från fältet till klädstången. Växterna huggas först eftersom klippning redan förstör fibrerna. Utsäde, svampar och bakterier försvinner under torkningsprocessen och efterföljande vattendroppar. Senare bryts lin och hackas och rengörs ytterligare.

Vänd mot flätan når den spinneriet, där linnetrådarna snurras våta och torkas senare. Sedan vävs materialet äntligen av vilket de avslappnade, andningsbara och bekväma skjortorna är gjorda.

Materialets egenskaper

Basmaterialet ger linnetröjor många egenskaper som gör dem särskilt anmärkningsvärda för allergiker. den

  • lurar inte
  • är mycket slät och smutsavvisande
  • är nästan antistatisk och bakteriedödande.

Linne skjortor

  • kan lagra mycket fukt och avge den sval utan att vara våt.

De är därför bland de mest populära sommarkläderna. Bara den snabba rynkeffekten kan vara ett problem för vissa människor. Detta tillskrivs den extremt höga elasticiteten och den låga elasticiteten hos tyget. Men dessa egenskaper gör också linnetröjor så slitstarka och slitstarka.

Med tanke på de många fördelarna borde det inte vara svårt att ignorera knäckningsmönstret. Och slutligen sägs det inte för ingenting: ”Ädla linneveck.” Linnetröjor med långa eller korta ärmar är oumbärliga för dam- och herrkläder. Den som bär det uttrycker ett positivt uttalande om naturliga kläder och fysiskt välbefinnande.

9 bästa herrlinnetröjor 2020 - Summer Linen Shir
Linne Skjorta - Vit |  Boden
Blå ren linneskjorta med mandarinkrage |  Canali.c
De bästa linnetröjorna för män - Business Insid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*