Lila tröja outfit idéer

Att ha på sig en stickad tröja, särskilt en tjock, kan få dig att se riktigt mysig och vacker ut. För att multiplicera denna effekt är det ett bra alternativ att bära en lila tröja. Som en bonus kan det få dig att se mer damlig och djupare ut. Viktigast är att det är superlätt att forma och ta bort. Bär den bara med skinny jeans så att du ser bra ut. För att visa dig ännu fler alternativ för styling har jag sammanställt några mycket trevliga outfitidéer till lila tröjor för dig. Låt oss komma in direkt.

Ljuslila kabelstickad tröja med rippade blå jeans


källa

En ljuslila tröja kan få dig att se uppfriskande och vacker ut, medan en mörklila tröja kan få dig att se elegant och fyllig ut. Låt mig först visa dig en uppfriskande outfit för att starta den här listan med outfitidéer. För att forma detta utseende kan du bära en ljuslila stickad tröja med blå, rippade och beskurna skinny jeans. Använd kamel ankelstövlar för att se snyggare ut.

Mörklila Mock Neck tröja med magra jeans

mörk lila mock-tröja med smala jeans
källa

Låt oss nu ta en vändning och titta mycket djupare. Bär en djuplila stickad tröja med en uppstående krage på toppen. Kombinera den med mörkblå skinny jeans. Använd en svart koppling och ett par svarta läderstövlar för att ge en snygg twist till denna minimalistiska och vackra outfit.

Ljuslila tröja med matchande stickad mössa

ljuslila tröja med matchande stickad mössa
källa

För att forma detta söta och härliga vinterutseende kan du bära en ljuslila tröja med volangärmar till toppen. Koppla ihop den med en matchande ljuslila stickad mössa för att se söt och attraktiv ut. Kombinera dessa bitar med svarta skinny jeans och en vit faux päls handväska. Använd svarta läderklackar för att ge en snygg touch till det här bedårande utseendet.

Lila ribbad tröja och rippade jeans

lila ribbad båthalströja och rippade jeans
källa

För att uppnå det lågmälda sexiga utseendet kan du bära en lila ribbad tröja med båthals som låter dig visa upp dina vackra krageben. För resten av kläderna, använd bara gråblå rippade skinny jeans med manschetter och ett par svarta spetsiga klackar för att avsluta klädseln snyggt.

Bär den med vit stickad väst och svart läderjacka

vit stickad väst och damaskar i svart läder
källa

Detta är en väldigt intressant och snygg lagerlagring. På toppen bär du en lila tjock tröja och lägg en vit stickad väst över den. Kombinera dessa bitar med svarta läderjackor och svarta spetsiga klackar. Lägg till en mogen touch genom att bära en koppling med leopardtryck. Avsluta med en svart filthatt för en lätt konstnärlig touch.

Lila oversize stickad tröja med vit basebollkeps

lila överdimensionerad stickad tröja med vit basebollkeps
källa

För en mer avslappnad och lite sportig look, prova denna street outfit. Bär en lila överdimensionerad ribbstickad tröja med svarta skinny jeans för toppen. Använd vita sneakers för skorna för att hålla utseendet avslappnat och ungdomligt. Lägg till en vit basebollkeps i mixen för ett sportigare utseende.

Inpassad tröja över vit knappskjorta

passande tröja över vit skjorta med knappar
källa

För ett snyggt och rent affärsavslappnat utseende kan du bära en vit knappskjorta och toppa den med en lila passande tröja. Låt kragen och fållen på skjortan kika ut för att skapa vackra lager. Koppla ihop dessa bitar med svarta skinny jeans och svarta läderknäskor för att se snyggare ut.

Djuplila tröja med vit kedja

djuplila tröja med vit uttalandekedja
källa

Om du vill ha på dig alla svarta kläder är det stor chans att du gillar det här nästan helt svarta utseendet. Istället för en svart tröja, bär en mycket mörk lila stickad tröja. Du kanske vill ha en vit lång t-shirt under för att utforma de snygga lagren. Koppla ihop dem med mörkblå skinny jeans och svarta mockaskor över knäna. Använd ett vitt uttalandehalsband för en uppfriskande touch.

Dark Purple Chunky tröja med rutig ull halsduk

mörk lila, tjock tröja med rutig ull halsduk
källa

För att forma detta snygga och luftiga utseende kan du bära en mörklila överdimensionerad och tjock stickad tröja med en mörkblå och grå rutig ull halsduk för toppen. Koppla ihop dem med grå beskurna klänningbyxor för att se lite mer elegant ut. Använd svarta spetsiga läderskor för att skorna ska avslutas prydligt.

Använd den med rippade blåa skinny jeans och svarta läderstövlar

rippade blåa skinny jeans och svarta stövletter i läder
källa

För att se snygg ut och ha en liten pojkvänskänsla i din outfit kan du bära en mörklila stickad tröja med hög krage och blå, kraftigt rippade skinny jeans. Bär ett par svarta stövletter i läder för att ge extra stil till denna redan snygga outfit.

Vikad stickad tröja med båthalsring och lila stövlar

Stickad tröja med axelbåthals och lila stövlar
källa

Denna tröja är väldigt snyggt designad. Det är en lila veckad kabelstickad tröja som kan få dig att se återhållsam sexig ut genom att bara visa lite hud nära dina krageben. Kombinera tröjan med mörkblå skinny jeans med muddar och lila mockaskor för att se vacker och snygg ut.

Tröja med rund hals och svart minikjol

Tröja med rund hals och svart minikjol
källa

För att se mer elegant ut kan du bära små strumpor. Du kan till exempel bära dem med en lila tröja med rund hals och svart minikjol. Som en bonus kan dina ben se extra smala och långa ut. Använd svarta balettlägenheter för att skorna ska se rena och eleganta ut.

Lila tröja med båthalsring och skinniga jeans med svart snitt

lila tröja med båthalsring och svarta skinny jeans
källa

För en vacker och ungdomlig look kan du bära en lila tröja med båthals över en ljusblå lång västtopp. Kombinera dem med svarta skinny jeans och svarta mockaskor för att se smala och attraktiva ut.

Lila turtleneck med en turtleneck och en svart och gul koppling

lila turtleneck med turtleneck och svart och gul koppling
källa

Lila och gula kan göra en mycket intressant outfit. Till exempel kan du bära den här lila kabelstickade sköldpaddan med en gul och svart kopplingsväska för ett blickfång. Kombinera den med marinblå skinny jeans och svarta ballerinaskor för att komplettera utseendet på ett rent och minimalt sätt.

Hoppas att du gillar dessa purpurfärgade idéer för tröjautrustning som jag delade med dig ovan. Som du kan se är de väldigt vackra och också mycket lätta att dra av. Testa dem och utöka ditt outfit-spel ytterligare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*