Lila läppstift

Att ha på sig ett mörkt läppstift är alltid en bra idé när höst- och vintersäsongerna hamnar i stan. När du äntligen har lämnat de ljusa sommarfärgerna i ett hörn av din skönhetsbox, är det dags att se hur man bär fantastiska lila läppstiftstoner.

Sanningen är att några av sminktrenderna kommer och går, men det finns fortfarande en som fortsätter att komma tillbaka och det är – mörk läppstift. I år tog lila läppstift, i alla dess nyanser, tronen över rött. Många tjejer försökte hitta sin perfekta färg. Medan några av dem har lyckats letar de andra fortfarande.

Av detta skäl, i det här inlägget, kommer jag att visa dig några av de senaste trenderna, men också hur man bär lila läppstift beroende på din hudtyp, smink och frisyr.

Hur man bär lila makeuppenna efter makeupartister

Om du bär ett mörkt läppstift är det första att göra att skrubba dina läppar. Sätt på skrubben och massera, ge sedan en balsam som du normalt använder. Om det är för fet, lägg en mjukduk på läpparna och samla den fettiga resterna.
Nu är det dags att sätta på ditt lila läppstift.

Så välj färg beroende på din hudtyp

Det finns många nyanser av plommon. Du känner antagligen till några av dem – lavendel, lila, plommon eller violett. Innan du köper en, måste du dock sätta på den för att se om den passar din hudton bra.
lila läppstift ljus hud
källa
Om du har ljus hud och ett porslinsansikte, leta efter färska och ljusare lila läppstiftstoner. Nyanser av ljus lavendel, lila och lila passar perfekt med din ljusa hudton.

lila läppstift mörk hud
källa
Å andra sidan kan tjejer med mörk hud prova mörkare nyanser som plommon eller mörklila. Du kan också prova nyanserna mellan rött och lila. De ser bra ut med lite vintermakeup.

Hur man bär en resten av din smink med lila läppstift

lila läppstift makeup
källa
Nu när du har hittat rätt nyans av lila läppstift är det dags att se hur du applicerar resten av din smink. Vilken smink för ögon och kinder? Låt oss se.

Alla makeupartister säger att du bör hålla resten av din outfit och smink till ett minimum. Det betyder att du inte bör applicera en kraftigt pigmenterad ögonskugga, eyeliner och mascara samtidigt.
Använd bara en liten mängd neutral ögonskugga eller bara lite mascara istället. Oroa dig inte; Din läppstift kommer att ge tillräckligt med färgfärg.

Hur man väljer den bästa lila nyansen beroende på din hårfärg

När vi pratar om hårfärg kan du tillämpa samma regel som för din hudton.
lila läppstift mörkt hår
källa
Om du är brunett eller har mörksvart hår kan du bära mörklila läppstift. Oroa dig inte, du ser inte ensam ut. Det lila läppstiftet är ett utmärkt val för mörkhåriga tjejer.

lila läppstift blont hår
källa
Men om du är blond eller har ljust hår kan du bära lila läppstift i nyanser som sträcker sig från mycket ljus till några mörkare. Jag kan säga att det är lättare för de blonda tjejerna att bestämma eftersom det finns många olika alternativ.

Matt eller blank lila läppstift

Trenderna har förändrats avsevärt de senaste åren. Matt var drottningen av läppstift, och dessa dagar tog glansiga och metalliska läppstift över makeupvärlden.
lila läppstift matt
källa
Om du vill att ditt läppstift ska hålla en hel dag, bör du definitivt gå till de matta och krämiga, eftersom det är de som kan vara kvar på dina läppar längst.

lila läppstift metallic
källa
Å andra sidan är metalliska och glänsande endast lämpliga för fotograferingar.
Oavsett om du går för en matt eller blank lila läppstift beror också på vilken outfit du har på dig.
Bläddra ner för att se hur man spikar ner ditt lila läppstift med massor av outfitkombinationer.

lila läppstift olivia palermo
källa
Lila läppstift är perfekt smink för kallare dagar när du kan forma den med en tryckt halsduk eller kappa. Följ det här exemplet och kombinera läppstiftets färg med tillbehöret eller med färgen på din klänning.

lila läppstift svart outfit
källa
Alla svarta kläder är perfekta för att visa upp din fantastiska smink. De är mestadels avslappnade och enkla så att din lila läppstiftfärg gör att du kan dominera. Denna mörka läppstift är utmärkt och passar bra med brunt hår och en svart kappa.

lila läppstift satin outfit
källa
Om du bär en elegant satin- eller sidenklänning, är det bäst att ha ett lila matt läppstift. På det sättet går du aldrig över linjen. Håll resten av din outfit neutral och markera bara dina ögon.

lila läppstift färgglada outfit
källa
Med det lila läppstiftet kan du också ha mer iögonfallande outfitkombinationer. Denna charmiga klänning har så många färger. Det ser dock fortfarande väldigt elegant ut och attraktivt. Kombinera ditt lila läppstift med färgen på handväskan.

lila läppstift örhängen
källa
När det gäller smycken som du kan bära med det mörka läppstiftet, försök att bära stora örhängen som den här. De kan vara ditt uttalande. Kombinera dem med en fransk bulle och en super elegant klänning. Lämna resten av din smink mycket enkel och ren.

lila läppstift fuchsia
källa
Om du följer trenderna har du förmodligen sett fuschia överallt! Rosa häftklamrar är måste-ha artiklar den här säsongen. Därför ville jag att du skulle se hur du kan bära din lila läppstift och fuschia-kappa tillsammans och ändå se super chic ut! Runda av jeansen med klockbotten och den svarta sköldpaddan.

lila läppstift helt lila
källa
Till slut kommer du att se hur du utformar den kompletta lila klädseln! Det är spännande att kombinera samma färg på dina byxor och tröja med det ljuslila läppstiftet. Blondinerna kan ha den här kombinationen när som helst.

Hoppas du tyckte att den här sminkguiden var till hjälp. Jag ville visa dig att det är helt säkert att ha mörkt läppstift, oavsett om du är brunett eller blond. Det beror på din hudton och dina kombinationer av kläder.
Var noga med att läsa inlägget om att ha matt läppstift.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*